Magazin
05 Tem 2020 11:08 Son Güncelleme: 05 Tem 2020 11:13

Cem Yılmaz'dan Hürriyet yazarına sert tepki: Allah sizi kahretsin...

Hürriyet yazarı Onur Baştürk, sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği belirtilen Ozan Güven'e olayın ortaya çıkmaması için Cem Yılmaz'ın yardım ettiğinin konuşulduğunu yazması üzerinde Cem Yılmaz'dan sert tepki geldi.

Hürriyet gazetesi yazarı Onur Baştürk, sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği belirtilen Ozan Güven'e olayın ortaya çıkmaması için Cem Yılmaz'ın yardım ettiğinin konuşulduğunu iddia etti. 

Baştürk bugünkü köşesinde, "Cem Yılmaz, Ozan Güven konusunda sessizliğini bozup 'Kadına şiddet konusunun tarafı olmak diye bir duruşunun söz konusu olmadığını' söyledi. Sonuçta herkes ondan bir açıklama bekliyordu. İki yakın arkadaş, ama her ikisi de ünlü. Dolayısıyla insanların bir açıklama beklemeleri doğaldı. Bunda anormal bir durum yoktu. Yılmaz’ın açıklaması ise doyurucu. Bir yandan zor bir durum aslında. En yakın arkadaşınız sevgilisini dövüyor. O arkadaşınıza dair duygularınız, tavrınız aynı kalabilir mi?Dostluğunuz aynı şekilde devam edebilir mi?  Arkadaşınızın davranışını bir şekilde affetseniz dahi ona hep şüpheyle bakmaz mısınız? Peki yaptığı şeyi onaylamasanız bile bu süreçte ona yardım eder miydiniz?" düşüncesini dile getirdi.  

"YAZIKLAR OLSUN"

Baştürk'ün bu yazısına tepki gösteren Cem Yılmaz, "Allah sizi kahretsin ya...Gercekten artik  sizin ne dediginiz,ne soylediginizi duyacak haliniz kalmamis. Dun “arkadasim” olsa ne olur,Siddetin tarafi mi olur...yazdigim halde...olay mahkemede oldugu halde... Bunlari yaziyorsunuz. Dava etsem “ay ben oyle duydum” dlyip kacacaksin." ifadelerini kullandı.