Cem Yılmaz'dan Defne Samyeli'ne bir darbe daha! Gazetecilerden öğrendi!

Cem Yılmaz'ın kendisini Serenay Sarıkaya ile aldattığını söyleyerek günlerdir konuşulan Defne Samyeli, dün akşam Nişantaşı'nda sohbet ettiği muhabirlerden Yılmaz'ın kendisini takipten çıkardığını öğrendi. Olay karşısında şoke olan Samyeli ne diyeceğini bilemedi.

Cem Yılmaz'dan Defne Samyeli'ne bir darbe daha! Gazetecilerden öğrendi! - Sayfa 1

Oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli ile komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz aylarda yollarını ayırdı. Yılmaz'ın kendisinden ayrıldıktan sonra Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başlamasıyla büyük şaşkınlık Samyeli, Yılmaz'ın Instagram'da kendisini takip etmeyi bıraktığını duyunca tepkisini belli etmeden duramadı.


111
Cem Yılmaz'dan Defne Samyeli'ne bir darbe daha! Gazetecilerden öğrendi! - Sayfa 2

"BENİM HABERİM YOK"

Dün akşam Nişantaşı'ndaki bir mekandan çıkarken aracında görüntülenen Defne Samyeli, kendisini bekleyen muhabirlerle sohbet etti. Samyeli muhabirin "Cem Bey sizi takipten çıktı siz hala takip ediyorsunuz?" sorusuyla afalladı. Bir an ne diyeceğini bilemeyen Samyeli, "Öyle mi benim haberim yok. Bu konuları konuşmak istemiyorum" dedi.

211
Cem Yılmaz'dan Defne Samyeli'ne bir darbe daha! Gazetecilerden öğrendi! - Sayfa 3

CEM YILMAZ'IN ADINI DUYUNCA PANİK OLMUŞTU

Geçtiğimiz gün yine Nişantaşı'nda görüntülenen Defne Samyeli, ayrıldığı sevgilisi Cem Yılmaz ile ilgili sorular karşısında panik yaşamıştı. 

311
Cem Yılmaz'dan Defne Samyeli'ne bir darbe daha! Gazetecilerden öğrendi! - Sayfa 4

 Aracıyla muhabirlerin yanında uzaklaşmak isteyen Samyeli, panik yapınca kameramanın ayağını ezmişti.

411