Magazin
06 Oca 2016 17:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:17

Cem Yılmaz ünlü ekran yüzüyle aşk mı yaşıyor?

Daha önceden oyuncu, modacı, manken ve şarkıcı gibi birçok sevgilileri olan Yılmaz, bu sefer de spor muhabiri Dilara Gönder'le aşk yaşıyor.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz bu seferde spor muhabiriyle yakınlaşması yeni aşk mı doğuyor kafaları karıştırdı. Paris Büyükelçisi Hakkı Akil’in doğum gününde ünlü sanatçıları bir araya getirdi. Arnavutköy Eftelya Balık'ta gerçekleşen doğum gününe Cem Yılmaz, Ozan Güven, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Ceylan Çapa, Şebnem Bozoklar ve Şener Şen katıldı.



DİLARA GÖNDER'LE GELDİ
Balıkçıda yapılan doğum gününü ilk gelen isim Cem Yılmaz olurken, şaşkınlığını gizleyemedi. Aracından inerken "Siz önceden mi alıyorsunuz haberi" diyerek serzenişte bulunan Yılmaz, spor spikeri Dilara Gönder ile aracının içinde yakalanınca morali bozuldu.

DİLARA GÖNDER'LE GİTTİ
Doğum günün en ilginç ayrıntısı ise Yılmaz ve Gönder oldu. Cem Yılmaz ile Etiler'deki evinden birlikte çıkan ve mekana aynı arabada gelen Gönder, bu fotoğraf karesi ile akılları karıştırdı. Mekan içinde samimi oldukları öğrenilen ikili, gece yarısı mekanı terk ederek yine aynı araç ile gözlerden kayboldu.

CEM YILMAZ'IN SEVGİLİLERİ
Ünlü komedyen, filmleri ve gösterileriyle olduğu kadar gece hayatındaki hızı ve özel hayatıyla ilgili de gündemden düşmüyor. Adı daha önce birçok ünlü güzelle anılmış, Cansu Dere, Ayşe Hatun Önal gibi isimlerle aşk yaşamıştı.

Cem Yılmaz'ın aşk hayatı yıllardır magazin basınının ilgi odağında olduğu için aşk yaşadığı isimler hiç unutulmadı: Demet Şener, Sema Şimşek, Deniz Barut, Cansu Dere, Ahu Yağtu (Eşi), Ayşe Hatun Önal, Lal Dedeoğlu, Zeynep Tümerdem, Deniz Akkaya, Selin Toktay, Meltem Hakarar, Elif Dağdeviren..