Magazin
22 Oca 2010 17:21 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 14:03

CEM YILMAZ, UĞUR YÜCEL'İN EJDER KAPANI'NA 10 ÜZERİNDEN 9 VERDİ!.. PEKİ AMA NEDEN?

Ejder Kapanı'nın galasına katılan Cem Yılmaz, filme 10 üzerinden 9 verdiğini açıkladı.

Uğur Yücel'in yönettiği ve başrolünü Kenan İmirzalıoğlu ve Nejet İşler'le paylaştığı 'Ejder Kapanı'nın galasına katılan Cem Yılmaz, filmi çok beğendiğini ama kendisi oynamadığı için ancak 9 puan verebileceğini söyledi.


Senaryosunu Kubilay Tat'ın yazdığı, yönetmenliğini başrolde de oynayan Uğur Yücel'in üstlendiği, Kenan İmirzalıoğlu, Nejat İşler, Ceyda Düvenci ve Berrak Tüzünataç'ın rol aldığı 'Ejder Kapanı' filminin galası, önceki akşam Maçka Cinebonus Sinemaları'nda yapıldı.



Şener Şen, Cem Yılmaz, Haldun Dormen, Güven Kıraç, Funda Arar, Murat Yıldırım-Burçin Terzioğlu çifti gibi isimlerin katıldığı galada, Uğur Yücel'i, 'Canım Ailem' dizisinden oyuncu arkadaşları İlker Aksum ve Şebnem Bozoklu da yalnız bırakmadı.


Galaya damga vuran isim ise, gittiği her yeri esprileriyle kırıp geçiren Cem Yılmaz oldu. Film çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yılmaz, "Filme 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?" sorusuna şu yanıtı verdi: "10 üzerinden 9 puan veriyorum. Bir puan kırdım çünkü filmde ben yokum!"


Ünlü komedyen, 'Yahşi Batı'daki yağlı güreş sahnelerinden sonra Kırkpınar'a ağa olması için teklifler geldiği söylentilerine ise, "Yok öyle bir şey. Ağalık öyle kolay bir şey değil. Fakat çağırırlarsa izleyici olarak seve seve giderim" yanıtını verdi.

Sabah