Magazin
17 Nis 2024 10:39 Son Güncelleme: 17 Nis 2024 15:46

Cem Yılmaz 'Serenay Sarıkaya' iddiası için sessizliğini bozdu

Cem Yılmaz'ın Marty Feldman paylaşımı, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın 'GQ Global Yaratıcılık Ödülleri' töreninde giydiği derin göğüs dekoltesine gönderme olarak yorumlandı. Yılmaz, tepki toplayan Feldman paylaşımı ile Serenay Sarıkaya'ya gönderme yaptığı iddialarına yanıt verdi.

Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde Amerika New York'ta düzenlenen 'GQ Global Yaratıcılık Ödülleri' törenine katıldığı kıyafetle gündem oldu.

 

Sosyal medya kullanılarından yapılan yorumların ardından oyuncunun eski sevgilisi, komedyen Cem Yılmaz'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Yılmaz, rahatsızlığı nedeniyle ayrık gözlere sahip olan aktör Marty Feldman'ın fotoğrafını paylaştı ancak Marty Feldman 2 Aralık 1982'de hayatını kaybetmişti. Feldman'ın doğum tarihi ise 8 Temmuz 1934. Yılmaz'ın paylaşımının ardından takipçiler Serenay Sarıkaya'ya gönderme olduğunu iddia etti.

Yüzde 50 oranında görmediğini söyledi

Cem Yılmaz, göz muayenesine gittiğini kontrollerde sağ gözünün yüzde 50 oranında görmediğini açıkladı. Lazerle gözüne işlem uygulandığını belirten Yılmaz paylaşımı o nedenle yaptığını da ekledi.