Magazin
03 Oca 2014 12:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:51

Cem Yılmaz Ece Sükan'la aşk mı yaşıyor?

Takvim Gazetesi Cem Yılmaz - Ahu Yağtu ayrılığıyla ilgili inanılmaz bir iddia ortaya attı..

Magazin dünyasının gözde çifti Ahu Yağtu ile Cem Yılmaz'ın 2012 Mart'ta birleşen yolları; 31 Aralık 2013'te ayrıldı. Ünlü çift, 2013'ün son gününde sadece 15 dakika süren boşanma davasıyla resmen boşandı. Ahu Yağtu ile Cem Yılmaz, ayrılıkla ilgili tek kelime etmeyince dedikodu kazanı da kaynamaya başladı. Boşanmayla ilgili 2 farklı iddia ortaya atıldı.

REKLAMCI ARKADAŞI YAYDI!
Dedikoduların ilkini kulaktan kulağa yayan isim ise Cem Yılmaz'ın da yakın dostu olan ünlü bir reklamcıydı. Bu ismin iddiası şöyleydi: Ünlü komedyen, yıllardır tanıdığı ve eşi Yağtu'nun da çok yakın dostu olan Ece Sükan'la samimiyeti ilerletti. Yurt dışında gizlice buluşan Cem Yılmaz ile güzel modelin cep telefonundaki mesajlaşmalarını Ahu Yağtu yakaladı. Yakın arkadaşıyla ihanete uğradığını öğrenen Yağtu, küplere bindi. İhaneti hazmedemeyen ve psikolojisi bozulan Ahu Yağtu, boşanmak istediğini Cem Yılmaz'a söyledi ve eşinden "Tamam" yanıtı aldı. Evlilik de bu yüzden tek celsede bitti. Bir diğer iddianın kahramanı ise ünlü komedyenin yıllarca doludizgin aşk yaşadığı Cansu Dere'ydi.

BİRBİRLERİNİ UNUTAMADILAR MI?
Cem Yılmaz'la evleneceğine kesin gözüyle bakılan ünlü model, sevgilisini en yakın dostu Ahu Yağtu'ya kaptırdı. Dünyası başına yıkılan Dere, buna rağmen Yılmaz hakkında tek kötü bir söz etmedi. Hamile kalan Yağtu ile nikah masasına oturan ünlü komedyenin de Cansu Dere'yi hiç unutamadığı kulaktan kulağa yayıldı. Dere'yle yaşadığı aşkı sürekli yakın çevresine anlattığı söylenen Cem Yılmaz, geçtiğimiz aylarda yeniden eski sevgilisiyle görüşmeye başladı. Cansu Dere ile Yılmaz'ın bu gizli buluşmaları Ahu Yağtu'nun kulağına gitti. Yağtu, yıllar önce Cem Yılmaz'ı elinden kaptığı Dere'yle eşinin birbirine attığı cep telefonu mesajlarını yakaladı ve evliliği hiç düşünmeden noktaladı.

SEVGİLİSİ VAR
Ece Sükan, modacı Ümit Benan ile yaklaşık 2 buçuk yıldır aşk yaşıyor. Bir ara evlilik krizi yüzünden ayrılan çift, geçtiğimiz günlerde yine birlikteydi.

1 ERKEK 3 MODEL
Yılmaz, Cansu Dere ile birlikteyken güzel aşkını en yakın dostu Ahu Yağtu ile aldattı. İki modelin dostluğu; düşmanlığa dönüştü. Ece Sükan ise hem Cansu Dere hem de Ahu Yağtu ile yakın arkadaş.

Takvim