Gündem
13 Nis 2010 08:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:13

CEM UZAN'IN EROTİK GECESİNE EMİN ŞİRİN'DEN AÇIKLAMA!..

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen erotik geceyle ilgili ilk açıklama Emin Şirin'den geldi.

Cem Uzan'ın Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen tango görüntüleriyle ilgili ilk açıklama geldi. Açıklamanın sahibi ise Paris'in en ünlü erotik kulübü olarak belirtilen VIP Room Theater'da Uzan ile birlikte görüntülenen eski milletvekillerinden Emin Şirin!..

İnternethaber'İn haberine göre; siyasi mülteci olarak altı aydır Fransa'da bulunan Cem Uzan, geçtiğimiz hafta Türkiye'nin en çok konuştuğu isim oldu. Uzan, Libananco davasının görülmesinden sonra sinema, müzik ve moda yıldızlarını ağırlayan, erotik şovların sergilendiği Paris'in en tanınmış gece kulübü VIP Room Theater'da boy gösterdi. Uzan'a o gece eşlik eden isim ise eski milletvekillerinden Emin Şirin oldu.

O geceyle ilgili olarak CNN Türk'te yayınlanan 5N1K'da Cüneyt Özdemir'in sorularını cevaplayan Şirin'in rahatsızlığı ise gece kulubü değil haberin medyada veriliş biçimi.

İşte Şirin'in canlı yayındaki o sözleri;

E.Ş: Cem Uzan Türkiye'den ayrıldıktan sonra benim iki üç tane seyahatim oldu ve her defasında da Cem Bey ile görüşme fırsatım oldu.

Bunlar yayınlanırken yapılan habercilik tarzının şık olmadığı kanaatindeyim.

C. Ö: Ne anlamda?

Yazılan yazıların şekli pek iyi olmadı. Cem Uzan ile görüşme noktasında ise hiç bir problem görmüyorum. Onun oradaki statüsüne bakıyorum Cem Uzan'ın, en ufak bir rahatsızlık görmüyorum. Ben Ergenekon sanığıyım belki o benimle görüşmekter rahatsızlık duyabilir bu çerçevede. Onun orada kaçak statüsünde olduğu kanaatinde falan değilim. Orada siyasi bir mülteci statüsünde.

ETİKETLER
#cem uzan #emin şirin