Magazin
04 Şub 2011 09:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:01

CEM UZAN'DAN HÜLYA AVŞAR'I ÇILDIRTAN DAVET!

Hülya Avşar, Cem Uzan'ın geçen ay Paris'te verdiği 50. yaş partisine kendisini davet etmesine şaşırmış!

Avşar, Uzan'la yaptığı anlaşma ve aldığı 300 bin lira avans yüzünden evine haciz gelmesini hatırlayınca Cem Bey'in pişkinliğine kızmış...

Önceki akşam hiç beklenmedik şekilde İstinye Park’ta Hülya Avşar ile karşılaştım. Bir yıldan fazla bir süredir birbirimizi görmemiştik. Hemen bir yere oturup sohbete başladık. Mevzular pek birikmiş. Daldan dala atlaya atlaya konuşurken konu çok ilginç bir davete geldi. Hülya Avşar’ı çok şaşırtan ve öfkelendiren bir davete.

Meğerse Cem Uzan geçen aylarda Fransa’da yaptığı 50. yaş 50 davetli temalı partisine Hülya Avşar’ı da davet etmiş. “Benim için önemli 50 konuğumdan biri de sen ol” demiş. Eğer Hülya Avşar’ın 2007’den beri yaşadığı kâbus olmasaydı Hülya Avşar bu kadar şaşırmazdı sanırım. Hatırlarsanız Star TV ile yaptığı bir anlaşma için 300 bin lira avans alan Avşar, grubun TMSF’nin eline geçmesinin ardından çok zor günler geçirmişti.

Hesaplarına, evine haciz konmuş ve sanatçı uzun mahkeme süreçlerinden geçip çok zor ve ruhsal olarak kendini çok yıpratan bir süreç yaşamak zorunda kalmıştı. Bunları düşününce Cem Uzan’ın pişkince ve hiçbir şey olmamış gibi Hülya Avşar’ı doğum gününe davet etmesine sadece pes diyebiliyorum ve başka hiçbir şey diyemiyorum!

Rahşan Gülşan'ın Gazete Habertürk'teki yazısının tamamını okumak için tıklayın