Gündem
15 Şub 2020 13:03 Son Güncelleme: 16 Şub 2020 16:04

Cem Uzan'dan Ahmet Kaya şarkısıyla gözdağı! Abdullah Gül ve ekibini hedef aldı!

Son dönemde Türkiye’ye döneceği iddia edilen Genç Parti Genel Bakanı Cem Uzan sosyal medya hesabından dikkat çeken bir video paylaştı...

Son birkaç aylık süreçte sık sık Türkiye'ye döneceği konuşulan Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında video kullanan Uzan, Ahmet Kaya'nın 'Nereden bileceksiniz" şarkısına yer verdi.

Şarkının yanı sırada Türkiye'de uğradığı operasyonların görüntülerine de yer veren Uzan, dikkat çekici bir mesaj da yayınladı. Cem Uzan yaptığı paylaşımda birçok ismi suçladı ve "Bugün tam 16 sene oldu Abdullah Gül ve FETÖ çetesi ve polislerinin arasına daldım. Şimdi hepsi firari... Abdüllatif Şener (bugün CHP) Ahmet Ertürk ve TMSF denen hırsızlar ordusu!! Ali Babacan ve diğer FETÖ çete mensupları. Ailemin 50 senelik mazisine, 218 şirkete, 40 bin çalışana tecavüz ettiklerinde... Yüce Allah hepsinin belasını versin. İman sahibi hiç kimse bunu bir insana yapmaz. Yakında belgeleri de açıklayacağım. Kim TELSİM satışından rüşvet aldı? Kim Star TV'den ve çimento fabrikalarından rüşvet aldı. Star gazetesini TMSF'den alan kişi kim? Hapiste mi hala? Her şey açıklanacak. Aydın Doğan ve damadı!!" ifadelerine yer verdi.