Cem Özer'in eşi hastane sürecini anlattı!

Cem Özer, 12 ekim’de rol aldığı film setinde düşerek ayağını kırmış ve hastaneye kaldırılmıştı.Gördüğü oksijen tedavisi sırasında beyninde emboli oluşan Cem Özer, yoğun bakımdaki tedavisinin ardından uyandırıldı.

Cem Özer'in eşi hastane sürecini anlattı! - Sayfa 1

Cem Özer, 12 ekim’de rol aldığı film setinde düşerek ayağını kırmış ve hastaneye kaldırılmıştı.Gördüğü oksijen tedavisi sırasında beyninde emboli oluşan Cem Özer, yoğun bakımdaki tedavisinin ardından uyandırıldı.

111
Cem Özer'in eşi hastane sürecini anlattı! - Sayfa 2

Özer’in eşi, Pınar Dura yaşadıkları hastane sürecini ohaber.com’daki köşe yazısında anlattı... “Ayak kırığı ameliyatından 1 hafta sonra Cemim'le yine hastane odasın-dayız. Sabah 9.00’da gel yanıma minnağım dedi. Usulca yattım göğsüne. Biraz gözlerimizi dinlendirdik. Saçlarımı okşadı. 09:30 oldu hemşire geldi. Cem Bey birazdan sizi Hiperbarik Oksijen 5. seansınıza alacaklar diye haber verdi. Offf dedi Cemim. Bugün hiç gitmek istemiyorum. Ama gitti. Saat 12 oldu Cemim gelmedi. Çıktım danışmaya sordurdum. Bana odanızda bekleyin sizi bilgilendireceğiz dedikleri an var bir şey de-dim. Yoksa Cemim arardı, hadi aşağı hastanenin kafesine gel biraz hava ala-lım derdi. Ensemde bir soğukluk, bütün bedenim uyuştu. Hemen attım kendimi asansöre.”

211
Cem Özer'in eşi hastane sürecini anlattı! - Sayfa 3

“Asansörde Hiperbarik Oksijen doktorunu gördüm. Nerede Cem gelmedi dedim. Pınar Hanım sakin olun atağımsı bir şey geldi. Yoğun bakımda dedi. “Ağlama kriziyle aşağı indim. Doktorlar girip çıkıyor, bir şeyler oluyordu. Kızı Cemre’yi, yakın dostlarımızı aradım. Cemime bir şey oldu söylemiyorlar henüz dedim. Doktorlar, bize lütfen zaman verin MR ve BT sonrası öğrenip açıklayacağız dediler. Çaresiz bekleyiş bitmiyordu. Sonra bize açıklama yaptılar. “

311
Cem Özer'in eşi hastane sürecini anlattı! - Sayfa 4

“Cemim, hüzün gözlü Cemimin şuuru kapanmıştı. Hiperbarik 0ksijen’e bağlı hava embolisi olmuş. (Bazı önemli detayları, ilk seans öncesini ve seans sırasında yaşananları Ce-mim çok daha iyi olunca, kendisinin anlatmasının daha uygun olduğunu düşü-nüyorum.) Cemim o gün uyutuldu. Gece hava embolisi yüzünden epilepsi krizleri geçirdi. Salı günü tepki yok denildi. Uyutulmaya devam edildi. Gün, zaman, saatler geçmek bilmiyordu. Sesini öyle özledim ki bana attığı sesli mesajları hıçkıra hıçkıra defalarca din-ledim. Çarşamba, Perşembe biraz tepki vermeye başladı dedi doktorları. “

411