Televizyon
11 Eyl 2011 16:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:47

CEM ÖZER'DEN İLGİNÇ AÇIKLAMA! ONDAN NEDEN KORKUYORLAR!

Dün Habertürk'te Burası Hafta Sonu programına katılan Cem Özer'den ilginç çıkış. VİDEO

Oylum Talu’nun Türkiye’de televizyon programları için başlangıç noktalarından birinin Cem Özer olduğunu söylemesi üzerine Özer "bana denk geldi diyelim, biri yapacaktı nasıl olsa" şeklinde mütevazı bir söylem sergiledi.


"Sen başka bir vizyon kattın olaya, o da hepimizin önünü açtı. Televizyonculuk açısından önemli bir şeydi yaptığın" sözleriyle Cem Özer’i övmeye devam eden Talu’ya Özer’in yanıtı ise çok ilginç bir durumu gözler önüne serdi:

"Bu benim vizyonumun geniş olmasından değil... Türkiye’de bu işi yapanların vizyonunun dar olmasından kaynaklanıyordu. Esasında benim yaptığım şey işin normaliydi. Ahım şahım bir vizyon yoktu. Ben bir şey düşünüyorum, bir şey yapmaya çalışıyorum; gerçi şimdi yaptırmıyorlar... Çünkü çok ötede geliyor. Mesela iki gay’in komedi filmini yapmaya çalışıyorum, herkes korkuyor. Acaba seyirci izler mi? Yahu ekranlarda bayılıyor insanlar... Bundan niye korkuyorsunuz?"

Programın diğer konuğu Ömür Gedik’in "Televizyonlarda neden Cem Özer’i göremediğimizi hakikatten bilmiyorum. Çünkü bu işi iyi yapan, sadece iyi yapan değil, temelini de atmış bir insan. Şu anki ortama da bir farklılık getirebileceğini düşünüyorum." demesi üzerine ise alçak gönüllü tavrını sürdüren Cem Özer, "Program Cem Özer pazarlamasına döndü..." demek zorunda hissetti kendisini.

"Her hergeleden talk show’cu olmaz. Ama yeni birini çıkartmaya çalışıyorlar sürekli. Yöneticilerde herhalde ben yaratayım yaklaşımı var herhalde. Yeni birini çıkartmak o kadar kolay değil..." diyen Cem Özer, şöyle devam etti konuşmasına:

"Benden korkuyorlar ama ne yaptım da korkuyorlar. Bu güne kadar hangi kanalı kapattırdım? Ne yaptım? Kanal kapattıranlar program yapmaya devam ediyorlar. Kime küfür ettim. Bir efsane var, huysuzdur, geçimsizdir diye. Kiminle kavga etmişim, hangi yönetmen ile çalışamamışım?"

 
CEM ÖZER’DEN İLGİNÇ AÇIKLAMA!