Polemik & Kulis
29 Oca 2019 10:51 Son Güncelleme: 29 Oca 2019 11:51

"Cem Özer yalan söylüyor, kendisini oyundan atıyoruz!"

Sinan Çetin'in yönettiği 'İstasyon' filminin çekimlerinde sakatlanan Cem Özer'in hastane masraflarının karşılanmadığı iddia etmesi ve "Sinan Çetin'in zoruyla ayağımı kırdım" demesi üzerine ünlü yönetmenden açıklama geldi.

Kanal D'deki 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'programına özel açıklama yapan yönetmen Sinan Çetin, oyuncu Cem Özer hakkında ilk kez konuştu.

Film setinde yaşadığı talihsiz kaza sonrası ayağı kırılan Cem Özer tedavi gördüğü hastanede kötüleşmiş ve yoğun bakıma alınmıştı. Özer 42 gün hastanede yatmıştı. Özer, bu zorlu süreçte filmin yönetmeni Sinan Çetin’in kendisini aramadığını ve setteki hiçbir çalışanın sigortası olmadığını söylemişti. Hastane masraflarını kendisi karşılayan ünlü oyuncu, Sinan Çetin’e sitem etmişti.

 

Cem Özer’in açıklamalarına Sinan Çetin’den cevap geldi. 2.Sayfa programına konuşan Çetin, şunları söyledi;

Ben çok kırıldım Cem Özer’i aramıyorum artık. Ben onu hiç zorlamadım. Kendi beyanatları da var, haberler var, şahitler var. Ben böyle bir konuyla Cem Özer gibi büyük bir şahsiyetle yan yana olmaktan hiç hoşlanmıyorum.

Hastane masrafları için elimizden geleni yapacağız. Bilmiyorum, nedir o masraflar… Bize yansıyan masraflar kırık, çıkıktan dolayı olan masraflar değil onun hastanede 42 gün yatmasından doğan masraflar. Biz o kadarını karşılayamayız. Kırık, çıkıktan doğan her türlü masrafları karşılayacağız. Biz çok mağdur olduk. 42 gün set bekledi. Cem Özer filmde devam etmeyecek. Hakkımızda yalan söylemeseydi devam ederdi ama artık etmeyeceğiz. Bir sözleşme imzaladık, sözleşmeyi biz feshi ediyoruz, kendisini oyundan atıyoruz.