Gündem
16 Tem 2022 21:18 Son Güncelleme: 16 Tem 2022 21:26

Cem Küçük'ün Pensilvanya fotoğrafı ortaya çıktı! 2013'teki konuşması gündeme geldi...

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük'ün 15 Temmuz paylaşımına sosyal medyadan fotoğraflı yanıt geldi.

Türkiye'nin başta askeriye ve emniyet olmak üzere birçok kurumuna sızan ve gerçek amaçlarını 15 Temmuz'da açığa çıkaran FETÖ'nün, darbe girişiminin üzerinden 6 yıl geçti.

 Türkiye'nin dört bir tarafında demokrasiye sahip çıkmak adına meydanları dolduran vatandaşların desteğiyle darbe girişimi bertaraf edildi. Ülkeyi terk eden FETÖ üyelerine ABD kucak açtı.

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük 15 Temmuz'un yıldönümünde(dün) konuyla ilgili sosyal medya paylaşımında bulunmayanlara sitem etti.

 Küçük "Gene bazı sanatçı, türkücü, şarkıcı, oyuncu, komedyenden tek bir 15 Temmuz paylaşımı yok. Aslında kimin hangi düşüncede olduğunu hepimiz biliyoruz. Benimki de laf." paylaşımı sonrası sosyal medyada gündem oldu.

 

 Sosyal medya kullanıcıları, Cem Küçük'e FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya tabelası altında çektirdiği, 1 yıl önce ortaya ortaya çıkan fotoğrafını paylaşarak yanıt verdi.

 

Vatandaşlar Küçük'e 17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet (2013)Operasyonunun olduğu günün akşamı Küçük'ün, Ülke TV’de yayımlanan bir programda "güzel insanlar" diye tanımladığı FETÖ’yü överek, "Bu kavga Cemaat-Hükümet kavgası değil. Bütün dünyada güzel hizmetler yapan güzel insanlara iftira atmak olmaz" sözünü ve Fatih Portakal'ın programında "Yüzde 99'u alnından öpülecek insanlar" ifadelerini kullandığını da hatırlattı.