Medya
23 Eki 2020 14:08 Son Güncelleme: 23 Eki 2020 14:13

Cem Küçük'ten Ümit Özdağ'a zor soru! 'Akın İpek'in kanalında maaşlı...'

Cem Küçük, İYİ Partili Özdağ'ı kedi partisini karıştıran açıklamalarından yola çıkarak Özdağ ile ilgili bazı bilgiler paylaştı ve sorular sordu.

Gazeteci Cem Küçük, İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya 'FETÖ'cü imasında bulunan İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'a, "Mademki FETÖ’ye hep düşmandınız neden FETÖ’cü Akın İpek’in kanalında maaşlı olmayı kabul ettiniz?" diye sordu. 

Küçük, "İyi Parti resmî programına 'NATO’ya bağlıyız' lafını Özdağ’ın bizzat yazması ise sorgulanması gereken bir olaydır.  Ümit Özdağ, FETÖ ile tüm hayatı boyunca mücadele ettiğini söyleyince de aklıma ister istemez FETÖ’nün Kanaltürk TV’sinde 2009-11 seneleri arasında yorumculuk yaptığı 'Ters Cephe' programı geldi." düşüncesini dile getirdi. 

Küçük, "O dönem bu program çok popülerdi ve Ümit Özdağ da telifli olarak FETÖ’nün Kanaltürk’ünde bir programcıydı. Bildiğim kadarıyla da o dönem Akın İpek ile arası çok iyiydi. O programın diğer sabit yorumcuları Rasim Ozan ve Ümit Zileli idi. Ayrıca Fikri Akyüz, Mustafa Akyol, Enver Aysever, Salih Tuna da o dönemin bu popüler programında yorumculuk yaptılar...Sayın Özdağ mademki FETÖ’ye hep düşmandınız neden FETÖ’cü Akın İpek’in kanalında maaşlı olmayı kabul ettiniz?" ifadesini kullandı. 

Yazının devamı için tıklayın