Medya
24 Oca 2022 19:06 Son Güncelleme: 24 Oca 2022 19:09

Cem Küçük'ten Sedef Kabaş hakkında olay yazı! "Mahkemede süt dökmüş kedi"

Sedef Kabaş'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik tepki çeken sözlerini kaleme alan yazar Cem Küçük, "FETÖ’nün en büyük kumpaslarından MİT tırları olayında FETÖ’ye destek veren Sedef Kabaş’tı. Fuat Avni’yle kankalığı ayrı bir soru işareti" dedi.

Gazeteci Sedef Kabaş'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik çirkin sözleri gündemdeki yerini koruyor.

 Tele 1 ekranlarında CHP'li vekillerin de olduğu programda Kabaş'ın Erdoğan'ı hedef alan ifadelerini, Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, "Sedef Kabaş hem suç işliyor hem de bilerek toplumu geriyor" başlıklı köşe yazısında değerlendirdi.

 Geçmişte Cumhurbaşkanına hakaretten 11 ay hapis cezası aldığını hatırlatan Küçük, buna rağmen Kabaş'ın zerrece akıllanmadığını belirterek, "Zoru görünce de "O bir Çerkez atasözü" diyor." dedi.

 "MAHKEMEDE SÜT DÖKMÜŞ KEDİ"

Kabaş'ın mahkemedeki “Sayın Cumhurbaşkanını hedef alarak kullanmadım" açıklamasına değinen yazar, "İnsan az mert olur! Sonra polis ve savcının karşısında süt dökmüş kediye dönüyorsun." ifadelerine yer verdi.

 DEAŞ SALDIRISI TWEETİ VE FETÖ MİT TIRLARI KUMPASI

Kabaş'ın 17-25 Aralık’ta FETÖ’cüleri aleni desteklemiş biri olduğunu savunan yazar, eleştiri oklarının hedefindeki ismin geçmişte tartışılan açıklamalarını köşesine taşıdı:

 "Zaman ve Bugün TV’nin en büyük destekçisiydi... Sultanahmet Meydanı'nda terör örgütü DEAŞ'ın bombalı saldırısı sonrası da Sedef Kabaş, terörü destekleyen tweetler atmıştı: “İstanbul'da patlama. Terör adım adım. İstanbul vurulmadıkça Türkiye uyanmaz" ifadelerini kullanmıştı.  FETÖ’nün en büyük kumpaslarından MİT tırları olayında FETÖ’ye destek veren Sedef Kabaş’tı. Fuat Avni’yle kankalığı ayrı bir soru işareti... İşte savundukları Kabaş bu. "

Yazının tamamı için tıklayınız