Medya
28 Ağu 2020 14:29 Son Güncelleme: 28 Ağu 2020 14:51

Cem Küçük'ten Fatih Portakal'a çok sert ifadeler! 'Dava adamı değil, korkak ve çekildi'

Cem Küçük, bugünkü köşesinde Fatih Portakal'ın neden istifa ettiğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Küçük, Portakal için "Dava adamı değil. Ucuz popülizm, çokça demagoji, duygu sağaltımı yaptı" ifadelerini kullandı.

Cem Küçük, bugünkü köşesinde "Fatih Portakal dava adamı değil" başlıklı bir yazı kaleme aldı ve Portakal için ağır ifadeler kullandı.

Küçük, bir önceki yazısına atıfta bulunarak bugün de Portakal'ın neden istifa ettiğini anlatacağını söylemesinin ardından "herşeyin tek bir konudan ibaret olduğunu, onun da Portakal'ın kaçmayı tercih ettiği" şeklinde ifade edilebileceğini söyledi:

"Fatih Portakal muhalif olmanın ekmeğini para, şöhret ve reytingle aldı. Muhalif olmayı risk olmayan ortam olarak gördü. Ne zaman ki bazı yalan haberleri patladı ve eleştiri almaya başladı, ürkmeye başladı... Korktu ve çekildi. Bedel ödeme riskini alamadı. Çünkü Portakal dava adamı değil!.. Toplumsal tabanı ve ideolojisi yok. Hiçbir zaman olmadı. Gerçek bir dava adamı her türlü riski göze alır. İşin sefası kadar cefasını çekmeyi de kaldırmaktan kaçınmaz. Portakal’ın politik, ideolojik ve kültürel bir altyapısı yoktu. Ucuz popülizm yaptı. Çokça demagoji ve duygu sağaltımı yapıyordu. Yukarıda dediğim gibi bunun da sefasını şöhret, reyting, para ile sürdü. Ne zaman ki iş cefasını çekmeye geldi, "benden bu kadar" dedi... Her şey bundan ibaret. Başka bir şey değil. Portakal korkak insanların yaptığı gibi kaçmayı tercih olarak gördü..."