Gündem
06 Eki 2015 12:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:55

Cem Küçük'ten Ekrem Dumanlı yorumu: Tasfiye edildi!

Dumanlı'nın istifasını "tasfiye edildi" şeklinde yorumlayan Cem Küçük, "Cemaat içinde şov yapanlar, sivrilmeye çalışanlar sevilmez" dedi .

Star gazetesi yazarı Cem Küçük, Zaman gazetesi genel yayın müdürü Ekrem Dumanlı'nın istifa kararını 24 TV'de canlı yayımlanan Günün Manşeti programında değerlendirdi.

Geçmişte kendisi için medya hayatı bitecek diye yazan Dumanlı'nın istifasını "tasfiye edildi" şeklinde yorumladı. Cem Küçük, "Cemaat içinde şov yapanlar, sivrilmeye çalışanlar sevilmez" dedi ve şunları söyledi:

BANA MEDYA HAYATI BİTECEK DİYORDU...

"Ben eski yazılarımı toparlayıp kitap yapacağım. Bu yüzden daha önce yazdıklarımı da okuyorum. Dumanlı benim medya hayatımın filan biteceğini söylüyordu. Kendi gitti.

İstifası kendisinden değil. Kendi insiyatifi ile değil. Dün köşesinde "mücadeleye devam edeceğiz" yazıyordu. "Boyun eğmeyeceğiz" yazıyordu.

Mafya babasının kralı esas bu adam. Dumanlı'yı Pensilvanya görevden aldı. Cemaat içinde şov yapan, sivrilmeye çalışan sevilmez. Kendine oynuyor hep Dumanlı.

PENSİLVANYA GÖREVDEN ALDI, KENDİ İSTİFA ETMEDİ

Mustafa Özcan'ı Türkiye'deki 1 numarayı ekarte etmek için de uğraşmıştı. Pensilvanya da bunu görevden aldı.

17 Aralık'tan önce, ne dediğine bakılırdı; çünkü emniyet yargı bunların elindeydi. Bir de bir iki dava görüşülüyor, Yayın Yönetmeni olarak başıma birşey gelmesin diye düşünülüyor.

Bu şimdi dolayısıyla yazar olarak kalsa da işi bitik bir isim. Tasfiye oldu. Geçmişte hayatını kararttığı isimlerden özür dilesin. Allah taksiratını affetsin.

YERİNE DÜNYANIN EN ETKİSİZ İSMİ GETİRİLDİ

Yerine de dünyanın en etkisiz ismini getirmişler. Abdülhamit Bilici... En light isim. Sedat Ergin'in cemaatçi versiyonu Bilici, light, ezik, looser... Ama zaten gazete Pensilvanya tarafından çıkartıldığı için ha Dumanlı ha Bilici, kim gelirse gelsin."