Medya
27 Oca 2020 13:10 Son Güncelleme: 27 Oca 2020 13:36

Cem Küçük'ten Berna Laçin'e sert tepki: Başprovokatör!

Depremin ardından devletimizin gerekli tedbirleri aldığını ve olay yerine gittiğini söyleyen Cem Küçük, herkese ulaşılıp yardımların yapıldığını ama provokatörlerin rahat durmadığını söyledi.

Son zamanlarda meydana gelen depremlerin bazı şeylerin ciddiye alınması gerektiğini gösterdiğini söyleyen Cem Küçük, deprem uzmanlarının 'Nerede kırılma yoksa orası tehlikeli demektir!' sözlerine dikkat çekti.

Her felakette devleti ve milleti suçlayan tiplerin ortaya çıktığını söyleyen Küçük, Berna Laçin'e tepki gösterdi ve 'kabul edilemez' dedi.

İşte Küçük'ün bugünkü yazısından "Provokatörler işbaşında" başlıklı o bölü: 
 
Her felakette devleti ve milleti suçlayan tipler var. Bunlar aynı zamanda felaket tellalı. Devletimiz ve hükûmetimiz Elazığ ve Malatya depremi olur olmaz gereken tedbirleri aldı. Bakanlar olay yerine gitti. 
AFAD ve Kızılay gereken yardımları hemen ulaştırdı. Tarım Bakanlığı tesislerini vatandaşlara açtı. Soğukta, aç açıkta kimse kalmadı. Herkese ulaşıldı ve gereken yardımlar koordinasyon içinde yapılıyor. 
Ama provokatörler rahat durmuyor. İçlerindeki kini kusuyorlar. Savcılarımız gereken incelemeyi yapıyor. Özellikle Berna Laçin başprovokatör olarak insanları galeyana getiriyor. Adaletin bu konuda mutlaka sağlanması gerekir. Kimsenin bu tür durumlarda halkı galeyana getirmesi ve yalan bilgi vermesi kabul edilemez.