Medya
09 Ara 2015 10:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:13

Cem Küçük'ten Ahmet Hakan'a: Yozgat kuzusuna döndün! Aferin...

Başkanlık Sistemini savunan yazıları ile gündemden düşmeyen Ahmet Hakan'a Star yazarı Cem Küçük'ten "aferin" geldi

Dün Doğan Medya Grubu'nda yapılan görev değişiklikleri sonrası "Türk Medya düzeni daha da değişecek" diyen Star Yazarı Cem Küçük, ATV'den CNN Türk'ün başına geçen Erdoğan Aktaş'a başarılar dilerken, daha önce "sinek gibi ezeriz" dediği ve bu yüzden savcılıkta ifade vermek zorunda kaldığı Ahmet Hakan'a da son günlerde Başkanlık Sistemini savunan yazıları kaleme aldığı için "aferin" dedi.

Ahmet Hakan'ın "Yozgat Kuzusu" gibi olduğunu dile getiren Cem Küçük, Şirin Payzın, Mirgün Cabas ve Nevşin Mengü'nün de Ahmet Hakan'ı örnek almalarını istedi.

İşte Star Yazarı Cem Küçük'ün bugünkü yazısından ilgili bölüm:

"... İşte bu köşeden defalarca uyardığım halde kulaklarını tıkayan ve PKK terör örgütü değildir diyen marjinalleri korumaya devam eden Barış Tünay CNN Türk’ten tasfiye oldu. Bülent Mumay ise tamamen kovuldu. Tünay artık Kanal D’nin müzik, eğlence, magazin programlarını yönetsin. Siyaset ve devlet işlerine bulaşmasın, çünkü beceremedi.

Erdoğan Aktaş’a yeni görevinde başarılar dilerim. Aktaş’ın bu bahsettiğim evrensel kriterler çerçevesinde bu kanalı yöneteceğine inanıyorum.

Bu arada CNN Türk’ün üç uyardığım spikeri Şirin Payzın, Mirgün Cabas, Nevşin Mengü bana nazire yapan fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşmış komik olmuş hoşuma gitti. Ben kimsenin düşmanı değilim. Kimseye şahsi bir takıntım yok. Eğer bu üç isim de marjinal manyakça çizgilerini bırakır gerçekten mainstream medya dilini benimserlerse hiç problem kalmaz. Fakat önce geçmiş yaptıklarından terörizm övgülerinden ötürü özür dileyecekler. PKK, FETÖ, DAEŞ terör örgütü değildir diyen tek bir marjinal tipi dahi ekrana çıkarmayacaklarına söz verecekler. Yani uslanacaklar. Örnek de var Ahmet Hakan Coşkun...

AHMET HAKAN KUZU GİBİ OLDU

7 Haziran sürecinin PKK yanlısı yayınlar yapan ismi Ahmet Hakan Yozgat kuzusu gibi oldu. Aferin Ahmet aferin... Seni bir yerde görürsem başını okşayıp suratına da aferin Ahmet diyeceğim. Bak nasıl da uslandın ve dediğime geldin.

"BAŞKANLIK SİSTEMİNİ AYDIN DOĞAN'IN TALİMATI İLE SAVUNUYORSUN"

Ziya Paşa nasıl da doğru söylemiş senin gibiler için. Ne dediysem aynen yapıyorsun ve bak ben de sana bir şey demiyorum. Çünkü benim şahsi takıntım yok. 1 Kasım zaferinden sonra herkes benim senin tepene binmemi bekledi. Ama yapmadım, çünkü akıllı, uslu ve kuzu gibi Türk devletine bağlılığını bildiren biri oldun. Böyle gidersen medeni ölümden de kurtulabilirsin Ahmet. Hele düne kadar karşı çıktığın başkanlık sistemini Aydın Doğan’ın talimatıyla öyle savunuyorsun ki, bayılıyorum. Aydın Doğan dön deyince yine dönüverdin. İşte Payzın, Cabas ve Mengü de büyük ustaları Ahmet Hakan’ı örnek alsınlar. Anaakım çizgiden uzaklaşmasınlar. Mesele budur.

Şüphesiz Doğan Medya’da olan değişimden çok daha köklüsü RTÜK denen kurumda da olacak. Geçen hafta benim ve Ersoy Dede’nin yazdıkları üzerine RTÜK’te numaradan görev kaydırmaları oldu. Hepsi elbette palavra. RTÜK’teki FETÖ düzeni değişmedi. Muhsin Kılıç ve Hikmet İnce denen iki zararlı adam etkinliğini sürdürüyor. Oysa her ikisinin de tüm yetkileri yok hükmündedir. RTÜK’ün çok yakında lağvedileceğini bilen üyeler de numaradan AK Parti’li bir başkanı destekleyerek bu fırtınayı atlatmaya çalışıyorlar. RTÜK’ün lağvedilmesi noktasında Cumhurbaşkanımız çok kararlı ve haklı. Nitekim Haziran ayında 2 FETÖ kanalının lisansı bittiği halde zaman aşımından iptal etmek yerine süresini uzatan da aynı ekip. FETÖ karargahı olan RTÜK Türksat’a da baskı yapmaya devam ediyor. Türksat Türk devletinin kırmızı çizgilerine bağlı olduğu için FETÖ’cü RTÜK intikam amaçlı yapıyor bunu. Türksat’ın tüm yetkililerine sesleniyorum... Yakında lağvedilecek olan ve hukuken yok hükmünde RTÜK’ün tehditlerini önemsemeyin. Fethullahçı savcıların 25 Aralık’taki tehditleri neyse şu anki RTÜK’ün de yaptığı bu. Türk devleti bu haydutluğa izin vermeyecek ve çok yakında RTÜK lağvedilecektir...