Medya
29 Haz 2020 11:42 Son Güncelleme: 29 Haz 2020 12:15

Cem Küçük’ten Abdulkadir Selvi'ye kabine revizyonu çıkışı! "Okuyucuyu aptal yerine koymak için…"

Hürriyet yazarı Selvi’nin bir türlü gerçekleşmeyen kabine revizyonu yazılarına Cem Küçük sert çıktı.

Gazeteci Cem Küçük, Hürriyet’in gözde kalemlerinden Abdülkadir Selvi’yi bu kez çok sert bir şekilde eleştirdi.

Küçük, Selvi’nin 26 Haziran’da “Kabinede önemli değişiklikler geliyor” başlıklı yazısından yola çıkarak, bu sene bu konuyu tam 5’inci kez kaleme aldığını söyledi.

Deneyimli yazar, Selvi’nin kabine revizyonu olacağına dair yazdıklarını tarih tarih sunarken, bunların hiçbirinin gerçekleşmediğini ve okuyucunun deyim yerindeyse aptal yerine koyulduğunu dile getirdi.

Küçük yazısında şu ifadeleri kullandı:

Son bir senede benim bulduğum böyle beş yazı yazdı Selvi. Belki arada kaçırdıklarım da vardır. Okuyucuyu aptal yerine koymak için marka değeri bitmiş Hürriyet’te herhâlde yazar olmak gerekiyor. Yoksa bir senede bu kadar yazı yazılır mı? Bir kere kabine değişikliği olacağını yazdın. Baktın olmuyor yazmazsın. Yazıyorsan da dediğin çıksın...

Benim anlamadığım haber siteleri de böyle yazılara balıklama atlıyor. İnsan biraz sorgulamaz mı? Hafıza unutur ama bu kadar da değil.

Ha, kabine ne zaman değişir? Bunu kimse bilemez. Başkan Erdoğan’ın kafasında olur bu işler. Kabinenin değişeceğini bir kişi bilir: Özel kalemi Hasan Doğan. O da kararnameyi Resmî Gazete’de yayınlanması için götürürken yolda öğrenir.