Medya
30 Eyl 2015 14:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:54

Cem Küçük'ten 3 meslek büyüğüne kritik Aydın Doğan sorusu!

Doğan Medyası'nı hedef alan yazılarıyla bilinen Star yazarı Cem Küçük, bugünkü köşesinde iktidara yakınlığıyla tanınan 'meslek büyükleri'ne seslendi.

Star yazarı Cem Küçük, Akif Beki, Abdülkadir Selvi ve Mustafa Karaalioğlu'ndan Doğan Medya Grubu'nun patronu Aydın Doğan'a karşı tavır beklediğini yazdı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "teröre yardım"la suçladığı Aydın Doğan'ın yazdığı açık mektuptan sonra polemik her gün biraz daha şiddetleniyor. 

Star yazarı Cem Küçük ise gazetesindeki köşesinde son dönemde Aydın Doğan'a yönelik yazılarıyla ilgili okuyucularından geldiğini söylediğini söylediği çağrıya cevap verdi.

Küçük, yazısında "meslek büyükleri" dediği Abdülkadir Selvi ve Akif Beki'den  tavır beklediğini duyurdu:

"Okurlarımdan ısrarla Aydın Doğan’ın Cumhurbaşkanı’na hitaben yazdığı mektubu yorumlamamı isteyen mailler ve telefonlar geliyor. Fakat maalesef bir süre Aydın Doğan’a dair hiçbir şey yazmayacağım. Hatta şu an elimde Doğan’ın Bayraklı arsası satışı usulsüzlüğüne dair bir belge olduğu halde onu da şimdilik yayınlamayacağım.

SELVİ ERDOĞAN'A YALANCI DİYEN O MEKTUP İÇİN NE DÜŞÜNÜYOR

Önce meslek büyüklerimin Aydın Doğan’a dair ne yorumlar yapacağını merak ediyorum. Mesela meslek büyüğüm olup Cumhurbaşkanı’nın uçağından inmeyen Abdülkadir Selvi Aydın Doğan’ın Cumhurbaşkanımıza açıkça yalancı dediği o mektuba dair ne düşünüyor?

Sayın Selvi, Cumhurbaşkanı dahil herkesi ağır eleştirebilirken Tayyip Bey’e yalancı diye hakaret eden Aydın Doğan’a dair niye tek eleştiri cümlesi bile edemiyor?

AKİF BEKİ AYDIN DOĞAN'I HAKLI MI BULUYOR?

Aynı şekilde Başbakan’ın uçağından inmeyen Akif Beki, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yalancı diye küfreden Aydın Doğan’ı haklı mı buluyor? Haksız buluyorsa bir cümleyle ifade edebilir mi?

Ve Mustafa Karaalioğlu, Aydın Doğan’ın Cumhurbaşkanımıza yalancı demesi hakkında ne düşünüyor?

Acaba bu üç ismin bu konuda ne yorumları olacak? Suskun kalıyorlarsa Aydın Doğan’ı haklı buluyorlar demektir."