Medya
06 Oca 2016 15:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:17

Cem Küçük sessizliğini bozdu: 'Sen dehşet zekaya sahip bir adamsın çakal'

Cem Küçük, "Tüm yaşananları sakince izledim ve bol bol not aldım. En küçük detayına kadar tüm hainlikleri not ettim." dedi ve yaşadıklarını yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suudi Arabistan gezisinde uçağıa alınmayan ve yılbaşı öncesi tatile giren Kanal 24'deki programı tekrardan başlatılmayan Cem Küçük, bugün köşesinde ima dolu yazıları ile yaşadıklarına değindi.

"Son 1 haftadır yaşadığım süreçten çok memnunum." diyen Küçük, şöyle devam etti:

TÜM HAİNLİKLERİ NOT ALDIM

"Tüm yaşananları sakince izledim ve bol bol not aldım. En küçük detayına kadar tüm hainlikleri not ettim.

İnsanın arada antibiyotik gibi bu tür süreçleri yaşaması gerektiğini söyleyen filozofların haklılığını bir kez daha anladım.

Son 1 hafta içinde dostlarımı ve düşmanlarımı daha da iyi tanıdım. Dost gibi görünen sinsi düşmanların kimler olduğunu anladım. Her hal ve şartta adam satmayan dik duran mert dostların kimler olduğunu da anladım.

TÜM DÜŞMANLARIM APTAL AMA SADECE BİRİ ÇAKAL ZEKASINA SAHİP

Düşmanlarımın hepsinin ne kadar aptal ama bir tanesinin sadece bir tanesinin ise ne kadar çakal zekasına sahip olduğunu bir kez daha anladım. Kabul ediyorum ki sen dehşet zekaya sahip bir adamsın çakal.

Herkesi kendine av yapmayı ve kimilerini de bu amaç uğruna yem yapmayı çok iyi biliyorsun. Fakat Recep Tayyip Erdoğan’ı mağlup edemeyeceksin.

ŞU AN BENİ DE KİLİTLEDİĞİNİ SANIYORSUN AMA...

Şu an beni de kilitlediğini sanıyorsun fakat unutma, kurtlar çakalları her zaman mağlup ederler. Sen bir kurt değilsin, sadece kocamış kart bir çakalsın. Emrindeki korkak tilkiler de seninle beraber çakal mezarlığını boylayacak bu sene. Hepinize iyi yıllar dilerim...