Medya
14 Eyl 2020 16:19 Son Güncelleme: 14 Eyl 2020 16:36

Cem Küçük Olay TV için Cavit Çağlar'a 6 ay verdi: Ya kapatır ya da bırakır gider

Cem Küçük, son günlerin en çok konuşulan konusu olan OLAY TV'ye ilişkin televizyonun sahibi Cavit Çağlar'ı eleştirdiği bir yazı kaleme aldı.

Gazeteci Cem Küçük, bugünkü köşesinde "Cavit Çağlar 6 ay sonra Olay TV'yi ya kapatacak ya da bırakıp gidecek" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Küçük, OLAY TV'yi önce sattığını, sonra satmadığını açıklayan Cavit Çağlar için şunları kaleme aldı:

BU KANAL TARAFSIZ DEĞİL

NTV'yi kuran da Çolakoğlu'ydu. Tabii sıkı bir solcu olan Çolakoğlu ne kadar hükûmet muhalifi varsa hepsini işe aldı. Bir kere Nevşin Mengü'yü işe aldın mı niyetini belli etmiş oluyorsun. Süleyman Sarılar, Alican Uludağ gibi isimleri de kanalın bünyesine katmışlar. Valla bu isimleri alıp, "Ben tarafsız olacağım" diyemezsiniz. Cavit Bey siz belki tarafsız olabilirsiniz ama hepsi hükûmet muhalifi bu isimlerle tarafsız olunamaz. İsteseniz de bu olmaz. Bir tane hükûmeti destekleyen isim yok orada. Varsa bana söyleyin lütfen.

YA KAPATIR YA BIRAKIR GİDER

Dün Habertürk'te Fatih Altaylı'ya da tarafsız olacağını söylemiş Cavit Bey. Ben medyayı bilen biri olarak söylüyorum, daha başlarken düğmeler yanlış iliklendi. Bu işin gitmeyeceği belli. Demedi demeyin; 6 ay sonra Cavit Çağlar ya kapatacak kanalı ya da bırakıp gidecek...