Gündem
02 Kas 2018 17:25 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:57

Cem Küçük 'kapatılacak' diye yazmıştı...Demirören Medya'dan Milliyet açıklaması!

Demirören Medya Grubu'ndan Milliyet'in kapatılacağını ileri süren Cem Küçük'e yanıt geldi.

Milliyet Gazetesi'nin kapatılacağı iddiaları üzerine Demirören Medya Grubu ve Milliyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal açıklama yaptı. Sosyal, "Milliyet’in geleceğine yönelik farklı bir tasarrufumuz söz konusu değildir ve olmayacaktır" dedi.

Demirören Medya Grubu Başkanı ve Milliyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, bugün Türkiye gazetesinde ve dijital ortamda yayınlanan, Cem Küçük tarafından kaleme alınan köşe yazısında Milliyet gazetesinin kapatılacağı ve yayın hayatına dijital ortamda devam edeceğine yönelik ifadeleri ile ilgili açıklama yaptı.

Soysal’ın açıklaması şöyle:

“’Bugün Türkiye Gazetesi’nde yer alan, Milliyet Gazetesi’nin kapanarak, yayın hayatına dijital ortamda devam edeceğine yönelik asılsız gerçek dışı iddia ve ithamları bir kez daha şaşkınlık içerisinde okudum.

Daha önce de belirttiğim gibi Milliyet Gazetesi 68 yıllık geçmişi ile daima Türk basınının en önemli yayın kuruluşlarından biri olmuştur. Demirören Medya Grubu çatısı altında yayın hayatına dün olduğu gibi, bugün ve yarın da geleneklerine bağlı olarak sadece bir internet sitesi olarak değil, yazılı basın olarak da devam edecektir. Gazetemiz hakkında sürekli olarak çıkarılan asılsız haberlere istinaden son kez belirtmek isterim ki, Milliyet’in geleceğine yönelik farklı bir tasarrufumuz söz konusu değildir ve olmayacaktır.

Gazetemizin marka değerini kamuoyu ve okuyucu nezdindeki itibarını zedelemek üzere yapılan bu asılsız açıklamaları şiddetle kınamakla birlikte, okurlarımıza olan saygımız ve bu hususta onlarla aramızdaki sadakat akdine bağlılığımız sebebiyle konuyla ilgili olarak tüm hukuki ve yasal açıdan gerekli işlemlerin yapılacağını belirtmek isterim. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.’”