Medya
02 Ağu 2017 08:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:02

Cem Küçük, Hüseyin Gülerce'ye destek çıktı! Gülerce devletin adamıdır, iftira atanlar bedelini ödeyecek!

Eleştirilerin odağındaki isim Hüseyin Gülerce'ye, Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük'ten destek çıktı

Cumhuriyet ve Sözcü gazetelerine yönelik FETÖ soruşturmalarında yaptığı tanıklık nedeniyle eleştirilerin odağındaki Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce'ye Cem Küçük'ten destek geldi.

Üstüne basa basa "Saldırılar Hüseyin Gülerce'nin 'DEVLET' nezdindeki değerini artırdığını" vurgulayan Cem Küçük'ün yazısında 'DEVLET'i sürekli büyük harflerle yazması dikkat çekti.

GÜLERCE'YE SALDIRANLAR BUNUN HESABINI VERECEK

"Son dönemde hem Aydın Doğan hem Turgay Ciner hem de Erdoğan Demirören medyasındaki yazarlarda çirkin bir moda başladı" diyen Cem Küçük, "2014-16 arasında inanılmaz gayretler göstererek FETÖ'nün bitirilmesine büyük katkı sağlamış adamlara FETÖ'cülük iftirası atıyorlar. Bu yapılan şey düpedüz hainliktir ve bu alçakça iftiraları atanlar hiç şüphe yok ki bedelini ödeyecektir" dedi

AÇIKÇA VE İLK KEZ SÖYLÜYORUM: GÜLERCE DEVLETİN ADAMIDIR...

"Organize şekilde saldırıya uğrayan Hüseyin Gülerce çok açık ve ilk kez söylüyorum ki büyük harfle DEVLET'in adamıdır. Sizlerin Gülerce'yi harcamaya gücü yetmez. Sizler zavallı ve güçsüz tiplersiniz" dilen Cem Küçük, çok çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi: "Gülerce 17-25 Aralık sürecinden önce de 11 Şubat 2012 tarihinden itibaren DEVLET'e yardım etmeye başlamış ve Gülen'e dair içeriden bilgileri ilk o zaman DEVLET'e vermiştir."

GÜLERCE, BİLGİ SIZDIRMAYA 11 ŞUBAT 2012'DE BAŞLADI, CEMİL ÇİÇEK ŞAHİT

"Gülerce'nin Gülen'in aleyhinde faaliyete başladığı tarih 11 Şubat 2012'dir. Kayıtlar açıktır. Elbette Gülerce bu süreçte Gülen örgütünde var olmaya devam etmiş ve içeriden kritik bilgileri DEVLET için toplamayı sürdürmüştür" diyen Cem Küçük, "Yine resmî kayıtlara göre 27 Aralık 2013'te Ankara'da Cemil Çiçek ile Hüseyin Gülerce baş başa buluşmuş ve çok önemli bir kozmik konuşma aralarında geçmiştir. Cemil Çiçek'in FETÖ ile mücadelesi erbabının malumudur. Gülerce o gün Fetullahçı savcılar aleyhine çok sert Tweet’ler atmıştır."

AK PARTİLİ ÜST DÜZEY YÖNETİCİ 'ORADA KAL' DEDİ, ZAMAN'DA KALDI...

Gülerce'nin Ocak 2014'te Zaman'dan ayrılmaya karar verdiğini, devlet ve Ak Parti'nin bunu onayladığını belirten Cem Küçük, "DEVLET de bu kararı onaylarken AK Parti'nin üst düzey bir isminin 'Senin orda kalıp içeriden mücadele etmen daha iyi olur' yanlış tavsiyesine uyarak FETÖ organında yazmaya devam etmiştir" ifadelerini kullandı.

ALTAYLI'YI O DOSYADAN KURTARAN ALİ FUAT YILMAZER'DİR

Fatih Altaylı, Akif Beki ve Mehmet Yılmaz'a da tepki gösteren "Peki ya Gülerce'ye saldıranların FETÖ ile mücadele sicilleri nasıl?" diyerek bu isimler hakkında çarpıcı iddialar ortaya attı.

İşte Cem Küçük'ün yazısından o bölüm:

"Fatih Altaylı denilen adam Ali Fuat Yılmazer'le ne kadar samimi olup beraber Ciner Medya binasında öğle yemeği yediğini kendi yazan adamdır. Benim defalarca yazdığım golf sopasıyla dövülen Serap Çil skandalı çok açıktır. O dosyayı kapatıp Altaylı'yı kurtaran Ali Fuat Yılmazer'dir. O yüzden Altaylı FETÖ'ye gebe kalmıştır. Ben 2014'te bunu defalarca yazdım ve Altaylı da reddedemedi. Altaylı Teke Tek programına defalarca Mehmet Baransu denen alçağı çıkartıp FETÖ propagandası yaptırmıştır. 2014'te Altaylı'nın yönettiği gazete FETÖ bülteni gibi çıkmıştır. Benim bu haklı iddialarım nedeniyle Altaylı'nın köşesinden kovulduğunu yardımcısı Doğan Satmış, Cumhuriyet'te 2015 Mayıs'ında yazmıştır. Şimdi bu Altaylı utanmadan başkalarına suç atıyor.
Mehmet Yakup denen adam 2004'te Gülen'e yaltaklanan bir röportajı Milliyet'te yayınlayan ve 2014-16 arasının büyük FETÖ tetikçisi. Mehmet Tezkan da 2014-16 döneminde FETÖ'nün amaçlarına hizmet etmiş bir adam. Ahmet Hakan ve Akif Beki adlı ikiz kardeşlere dair ne yazsak az. Biz muhafazakârların içinden bu iki tip çıktığı için tüm muhafazakâr insanlar utanıyor. Ahmet Hakan 2014-16 arası FETÖ tetikçiliği yaparak suç işlediğini kendi bile itiraf ediyor. Akif Beki ise 7 Haziran 2015'te artık iktidardan düştü diye anında Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı satan bir tip. Zaten kovulmanın, medeni ölü olmanın eşiğinde. Akif ikinci Levent Gültekin olmaya hazırlanıyor"

SALDIRILAR GÜLERCE'NİN DEVLET NEZDİNDEKİ İTİBARINI ARTIRIYOR 

Cem Küçük, yazısını da "Tüm bu manzara, yani bu tiplerin Gülerce'ye topluca saldırması Hüseyin Bey'in millet ve DEVLET nezdindeki itibarını arttırıyor. Daha çok Gülerce'ye ihtiyacımız var." diye bitirdi...