Medya
22 Eki 2015 13:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:57

Cem Küçük hedefine bu kez O'nu oturttu! Gazetecilik hayatını bitireceğim!

Kanal 24'te yayınlanan 'Günün Manşeti' programında Küçük, ünlü sunucunun kendi özel hayatını ihlal ettiği gerekçesiyle sert ifadeler kullandı.

Cem Küçük, CNN Türk sunucusu Nevşin Mengü için "Onun hakkında bir şey yazsam insan içine çıkamaz" ifadelerini kullandı. Küçük ayrıca, yayınlayacağı belgelerle Mengü'nün gazetecilik hayatını bitireceğini söyledi.

Gazeteci Cem Küçük, CNN Türk sunucusu Nevşin Mengü'ye ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu
Kanal 24 ekranlarında yayınlanan Ersoy Dede ve Cem Küçük'ün birlikte hazırladığı Günün Manşeti programında Nevşin Mengü'yle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunuldu.

CNN Türk sunucusu Nevşin Mengü'nün özel hayatıyla ilgili belgeler yayınladığını söyleyen Cem Küçük, "Ben de seninle ilgili belgeleri yayımlayacağım. Seni bitireceğim. Ben de Mengü'nün özel hayatına gireceğim" diye konuştu.

Küçük, ailesiyle ilgili fotoğrafların Mengü tarafından kamuoyuyla paylaşıldığını belirterek, "Mengü, çocuğumun eşimin yaşadığı yerleri yayınladı. Bu özel hayata saygısızlıktır. Ben onunla ilgili bir şey yazsam insan içine çıkamaz. Mengü'nün kirli çamaşırlarını gözler önüne sereceğim. Kavgada yumruk sayılmaz. Onun gazetecilik hayatını bitireceğim" dedi.

"NEVŞİN MENGÜ'NÜN MEDYA HAYATINI BİTİRECEĞİM"
Küçük açıklamalarına şöyle devam etti:

Özür dilemezsen geri adım atmazsan ben seni bitireceğim. Bitirdiğimi de bütün Türkiye şahit olacak. Beni oturduğum ev adresini ortaya çıkaracaksın, ben de sana bunun hesabını sormayacağım. Özel hayat neymiş göreceksin, kendi özel hayatını göreceksin. Biz bunlara medya kavgası olsun merhamet gösteriyoruz ama Nevşin Mengü görecek. Bu bir kavgaysa adam gibi yapılabilir yazıyla çiziyle... Ama böyle bel altına özel hayata benim çocuğumun yaşadığı mesken bilgilerini atıyorsan ben bunun hesabını sorarım. Nevşin Mengü'nün medya hayatını bitireceğim. Ben bunlarla ilgili neler biliyorum. Ya siz tasfiye olacaksınız ya biz.