Medya
02 Mar 2020 12:49 Son Güncelleme: 02 Mar 2020 14:15

Cem Küçük Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Cepheye gitmeye hazırım

Mecbur kalındığında, başka çare kalmadığında savaşıldığını ve Türkiye'nin de durumunun bu olduğunu söyleyen Cem Küçük, Suriye rejiminin ve onu destekleyenlerin düşmanımız olduğunu belirtti.

Rejim yanlılarına, Baasçılara 'Rejim saflarında savaşın madem öyle görelim sizi' diye seslenen Cem Küçük, kendisinin de cepheye gitmeye hazır olduğunu söyledi,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Milli Savunma Bakanı'na seslendi.

"Namusumla söylüyorum, tek emirle hemen sınıra ya da devletimizin uygun göreceği her yere giderim." diyen Küçük elini taşın altına koymaya hazır olduğunu ifade etti.

Cem Küçük'ün yazısından ilgili bölüm şöyle:

Savaş zamanı savaş hukuku geçerlidir. Düşman unsurlarını tutamazsınız. Türk Silahlı Kuvvetlerinin moralini bozucu haber yapamazsınız. Rejim yanlısı yorumları yazamazsınız. Millî güvenlik bunu gerektirir.
Rejim yanlılarını, Baasçıları lütfen Şam’a alalım. Kayıt yaptırın rejim saflarında savaşın. Samimi söylüyorum. Madem öyle görelim sizi.
Böyle deyince “sen de git sınıra savaşsana” diyorlar. Buradan hem Cumhurbaşkanı’mıza hem de Millî Savunma Bakanı’mıza sesleniyorum. Bana ihtiyaç varsa cepheye gitmeye hazırım. Namusumla söylüyorum, tek emirle hemen sınıra ya da devletimizin uygun göreceği her yere giderim. Silah kullanmayı bilirim. 12 ay yedek subaylık yaptım. Gitmeyen namerttir.
Biz oturduğumuz yerden yazı yazıp ekranlarda yorum yapıyoruz. Elimizi taşın altına koymaya hazırız. Romantik tiplerden değiliz. Devlet işleri romantizmle yürümez. Vatanımızın kıymetini biliyoruz. Suriye’deki ateşin Türkiye’ye sıçratılmak istendiğinin farkındayız. Bizim gibiler vatanını her şartta savunmaya devam edecek. Siz leş sürüleriyle, sonuna kadar mücadele edeceğiz. Elbette akıl ve rasyonaliteyle.