Medya
04 Haz 2021 16:34 Son Güncelleme: 04 Haz 2021 16:57

Cem Küçük, Barış Terkoğlu'nu hedef aldı: Bu iddiayı ispatlayamayan alçaktır!

Gazeteci-yazar Cem Küçük, Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Terkoğlu'na ateş püskürdü. Küçük, Terkoğlu tarafından kendisine yöneltilen suçlamalar için, 'Barış Terkoğlu’nun yazdığı her şey baştan aşağı yalan... Bu iddiayı ispatlayamayan alçaktır' dedi.

Cumhuriyet yazarı Barış Terkoğlu, İstanbul Emniyeti'nin Adnan Oktar grubuna yaptığı operasyon sonrası, polisin Oktar'ın evinde Cem Küçük'le ilgili kritik bazı materyallere ulaştığını ancak savcılıkta devreye giren bir elin belgeleri dosyanın dehlizlerine gönderdiğini iddia etti. 

İddialara bugünkü köşesinden cevap veren Cem Küçük, 'Biz bu filmi gördük. Bu saldırıların âlâsını da. Ama son 8 senede alayını hizaya getirdik. Hukuken hepsine bedel ödettik. Gene ödeteceğiz. Filmin sonu geldiğinde kim nerede olacak göreceğiz. Ben bunu eskiden FETÖ’cülere, sonra PKK’lılara ve bazı medya patron ve mensuplarına dedim. Hepsi tarihin çöplüğünde. Ya kaçtılar ya cezaevindeler. Bunlar da tarihin çöplüğüne gidecek...' dedi. 

İşte Küçük'ün "Biz bu filmi görmüştük" başlıklı o yazısı...

Köşe yazarlığına 2012’de başladım. O gün bugündür onlarca kez iftiraya uğradım. Sebebi belli. 2011 sözde şike sürecinden beri o zamanki adıyla "Cemaat", sonraki adıyla "FETÖ"ye açık tavır alan ilk kişilerdenim.
Bu terör yapısını en zor zamanda eleştirebiliyordum. 17-25 Aralık olunca nasıl mücadele ettiğimiz ortada. Sonra 15 Temmuz oldu. FETÖ’nün gerçek yüzü ortaya çıkınca tenhada bekleyenler sahte kahraman gibi ortaya çıktılar.
17-25 Aralık sürecinde muhaliflerin önemli bir kısmı FETÖ’yle iş birliği yaptı. Bunlardan biri de Odatv çetesiydi. Soner Yalçın, elemanları Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan FETÖ’nün Karşı gazetesiyle iş birliği yapmışlardı. Bunu ortaya çıkardığımız günden beri saçma sapan argümanlarla saldırıyorlar.
Elbette millet bize inanıyor. Seçim sonuçları ve milletin bizlere teveccühü bunların delili. Odatv’nin beni öven birçok haberi var. Silmeyi unutmuşlar belli ki.
Ama bakın FETÖ içeri attığı isimleri kendine köle ediyor. 17-25 Aralık’ta Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan, Karşı gazetesinde hükûmeti devirmek için uğraştılar ve nedense Karşı gazetesi davasında yargılanmadılar. “Bize belgeleri cemaat verdi” diye yazdı Barış Pehlivan. 17-25 Aralık darbe girişiminin savcıları Muammer Akkaş ve Celal Kara, Karşı gazetesinde aklanmaya çalıştılar. Kim eliyle? İki Barış eliyle.
Gezi olaylarında Sayın Cumhurbaşkanımıza “Katil" bile dediler. Onlarca yalan haber yaptılar. Zaten Odatv çetesi ve elemanları yüzlerce kez yargılandı ve mahkûm oldular.
En sonuncusu MİT personeli bir Libya şehidimizin açık kimliğini deşifre ettiler. Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan cezaevinde 6 ay yattılar. Barış Terkoğlu nasıl olduysa beraat etti ama etmemeliydi. Barış Pehlivan ise 3 yıl 9 ay hapis cezası alarak tescilli vatan haini oldu. Zaten bu çete hakkında tüm devlet nezdinde bir uzlaşma var.
Aralarında nasıl bir çıkar kavgası vardı bilmiyoruz ama Soner Yalçın’la iki Barış’ın yolladı ayrıldı. İki Barış, artık hain kategorisindeler. Millete FETÖ borsası konusunda aylarca, yıllarca iftira atan Barış Pehlivan ve Barış Terkoğu’nun avukatı Kazım Yiğit Akalın bir iş adamını FETÖ dosyasını sümen altı etmek için 150 bin dolar isterken yakalandı. İki Barış’ın avukatı şu an cezaevinde. Acaba iki Barış yaptıkları yalan haberler karşılığı bu 150 bin dolardan ne kadar pay almıştır? Kim bilir?
Dün gördünüz, Barış Terkoğlu yalan yanlış bir yazı yazarak güya geçmişte ve yakın dönemde yaptığı hainlikleri gizleme peşinde. Güya bir polis Adnan Oktar Örgütü’nün evindeki bir bilgisayarda benimle ilgili bir not bulmuş. Baştan aşağı uyduruk ve masabaşında kurgulandığı belli bu haberi son dönemdeki gelişmelerden bağımsız düşünmemek lazım. Ben "milis gücü kurun" demişim! Araya bazı devlet büyüklerimizi katmışlar. Zaten benimle baş edemeyen herkesin ortak derdi beni devlet büyüklerimize şikâyet edip, “Bakın Cem Küçük sizin adınıza konuşuyor” demek!.. Böylece o büyüklerimizi benden soğutacaklar.
Barış Terkoğlu’nun yazdığı her şey baştan aşağı yalan... Bu iddiayı ispatlayamayan alçaktır. Ama iki Barış insanlara yıllarca böyle iftira attılar. Mahkemede bakalım ne diyecekler, çok merak ediyorum. Onlar için iftirayı at, izi kalsın mantığı önemli.
Dün beni arayan bazı arkadaşlar da belgenin düzmece olduğunu söylediler. Dedim ya, son zamanlarda yaşanan olaylarla iki Barış’ın iftiraları örtüşüyor. 17-25 Aralık süreci ve Fuat Avni tweetlerinde de gene aynı kişilerle mücadele ediyorduk. Bize o zaman saldıranlarla şimdi saldıranlar aynı çete mensupları.
FETÖ, PKK sizi aldatmasın! Hepsini besleyen aynı merkez. Son dönemde birçok isimle birlikte bizlere de saldırı emrini aynı merkez verdi!.. Hiç şüpheniz olmasın. Zaten dün Erk Acarer isimli PKK’lıdan FETÖ’cü Yavuz Baydar’a, Halk TV’den Birgün’e, yurt dışındaki FETÖ’cülerden PKK’lılara herkes Barış Terkoğlu’nu destekliyordu. Hatırlarsanız 17-25 Aralık’ta da Cumhuriyet FETÖ bülteni gibi çıkıyordu.
Biz bu filmi gördük. Bu saldırıların âlâsını da. Ama son 8 senede alayını hizaya getirdik. Hukuken hepsine bedel ödettik. Gene ödeteceğiz. Filmin sonu geldiğinde kim nerede olacak göreceğiz. Ben bunu eskiden FETÖ’cülere, sonra PKK’lılara ve bazı medya patron ve mensuplarına dedim. Hepsi tarihin çöplüğünde. Ya kaçtılar ya cezaevindeler. Bunlar da tarihin çöplüğüne gidecek...