Polemik & Kulis
14 Tem 2017 15:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:59

Cem Küçük '15 Temmuz afişleri'ni beğenmeyen Ahmet Hakan'ı topa tuttu: Bre soysuz, utanmaz, şerefsiz...

Cem Küçük, 15 Temmuz afişlerinde Türk askerinin küçük düşürüldüğünü iddia eden Ahmet Hakan’a karşı açtı ağzını yumdu gözünü.

Hürriyet köşe yazarı Ahmet Hakan dün, 15 Temmuz afişlerinde Mehmetçiğin küçük düşürüldüğünü öne sürmüş ve bu yüzden hükümeti sert şekilde eleştirmişti. Hakan, yazısının bir kısmında "Türk askerinin teslim oluşunun afişini yapacağına. FETÖ tarafından nasıl aldatıldığının ve kandırıldığının afişini yap..." gibi bir cümle kullanmış, kimi çevrelerce bu sözlerle de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef almıştı.

‘BÜYÜK UTANMAZLIK, ŞEREFSİZLİK’

İşte bu sert yazıya bugün Türkiye Gazetesi’nin sivri dilli köşe yazarı Cem Küçük’ten cevap geldi. Küçük, “Bu kadar büyük utanmazlık, bu kadar büyük alçaklık, bu kadar büyük şerefsizlik olmaz, olamaz” şeklinde başladığı yazısında, Ahmet Hakan’ı yıllarca FETÖ’ye destek vermek ve yardım yataklık yapmakla suçladı. Bununla da yetinmeyen Küçük, Ahmet Hakan’ın 7 Haziran sürecinde Türk askerini şehit eden PKK'lı teröristleri desteklediğini iddia etti.

‘SEN BU İŞİ YAPACAK SON ADAMSIN’

Küçük’ün bugünkü yazısında özellikle şu kısımlar dikkat çekti: Bre soysuz, o afişte teslim olan Türk askeri değil Fetullahçı bir teröristtir. O teröristin asker üniforması ya da imam kıyafeti giymesi ne askerimizi ne imamlarımızı küçük düşürür. Sonra sen Türklükten ve askerlerimizden söz edecek son adamsın… Bu DEVLET bu yaptığınız hainlikleri unutacak mı sanıyorsun? Evet sen kandırılmadın, Fetullahçı teröristleri bilerek ve isteyerek sırf Erdoğan'dan nefret ettiğin için destekledin. 

İşte Cem Küçük'ün "5 Temmuz ruhundan rahatsız bazı alçaklar var" başlıklı bugünkü yazısı:

Bu kadar büyük utanmazlık, bu kadar büyük alçaklık, bu kadar büyük şerefsizlik olmaz, olamaz. 15 Temmuz kutsal halk direnişimizin yaşandığı o gün hatırına bu ara Türk medyasında bozguncu ve münafık yazılar çıkmayacağına inanıyordum. Fakat gelin görün ki, âdeta bu kutsal günü bu milletin doya doya idrak etmesini engellemek için tam da FETÖ kafasıyla adice bir kampanya yürütüyorlar. 15 Temmuz afişlerinde darbeye direnen halkımızı görmüyorlar ve teslim olmuş FETÖ'cü asker görüntüleri ve bu afiş muhabbeti üzerinden yeniden TSK'nın içini tahrik eden haince yayınlar yapıyorlar.

15 TEMMUZ GECESİ KILINI BİLE KIPIRDATMADI

Artık kendimizi kandırmayalım. 15 Temmuz bu ülkenin tamamının el ele direndiği bir darbe teşebbüsü değildi. Kökü dışarıda beyinlere sahip içimizdeki yabancılar, 15 Temmuz gecesi kılını bile kıpırdatmadı. Asla sokağa çıkmadılar ve olayları izlediler. Askerî darbe denen alçaklığa da ahlaken karşı değillerdi. Fakat bu darbeyi "kendi adamlarının" yapıp yapmadığına emin olamadılar ve ondan durdular. Eğer bu darbenin 27 Mayıs tipi bir darbe olduğunu hissetseler haince bu darbeyi desteklemek için sokağa çıkacaklardı. Bunlar askerî darbeye değil Fetullahçıların yaptığı askerî darbeye karşıdırlar.

"İLKER BAŞBUĞ ASKERİ ÜNİFORMASIYLA..."

Daha önce yazmıştım yine yazıyorum. Eğer mesela İlker Başbuğ askerî üniformasıyla TRT'de 15 Temmuz akşamı bildiri okusaydı maalesef şu an bu darbeye "kontrollü darbe" diyen kesim kesinlikle bu hain darbeyi destekleyecekti. O zaman malum 28 Şubat medyası da 15 Temmuz darbesini tam destekleyecekti.

Yine milletimizi yenemezlerdi. Yine bu milletin yerli ve millî unsurları, bu kökü dışarıda darbeci medyayı paramparça eder geçerdi. Fakat bu gerçekleri bilelim. Asla "Hepimiz darbe karşısında bir bütünüz" gibi palavralara inanmayalım. Bu ülkede hâlâ 27 Mayıs tarzı Kemalist darbe isteyen bir yüzde 20 vardır ve Kemalist darbeyi destekleyecek medya da hâlâ dimdik ayaktadır. Hatta bizim tarafın birçok yanlışından ötürü bazı açılardan da bizimkilerden güçlüdür. Bu durum milletimiz için bir tehdittir.

"BİR MÜCRİM UTANMADAN..."

İşte şimdi halkımızın direnişini gösteren Cumhurbaşkanlığı afişlerini hedef alıyorlar. 17-25 Aralık FETÖ darbe teşebbüsü sürecinde Türk devletine karşı alenen ve sistematik FETÖ'ye yardım yataklık etmiş bir mücrim utanmadan Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı hedef alarak şunları yazıyor...
"Türk askerinin teslim oluşunun afişini yapacağına. FETÖ tarafından nasıl aldatıldığının ve kandırıldığının afişini yap..."

"BRE SOYSUZ..."

Bre soysuz, o afişte teslim olan Türk askeri değil Fetullahçı bir teröristtir. O teröristin asker üniforması ya da imam kıyafeti giymesi ne askerimizi ne imamlarımızı küçük düşürür. Sonra sen Türklükten ve askerlerimizden söz edecek son adamsın. Sen alenen 7 Haziran sürecinde Türk askerini şehit eden PKK'lı teröristleri destekledin. Bu DEVLET bu yaptığınız hainlikleri unutacak mı sanıyorsun? Evet sen kandırılmadın, Fetullahçı teröristleri bilerek ve isteyerek sırf Erdoğan'dan nefret ettiğin için destekledin. Fetullahçılar Türk devletinin namusu olan tırlarımızı durdururken sen bilerek ve isteyerek FETÖ'ye yardım ve yataklık ettin. Millî İstihbarat Teşkilatımızın bu yaptığınız alçaklıkları unutacağını mı sanıyorsun? Sen ve senin gibiler 16 Temmuz 2016'ya kadar bir gün FETÖ demediniz ve bu alçakların gazetelerine sahip çıktınız. Bu devletin ve milletin hafızası sizi unutmuyor.

15 TEMMUZ KALBİNİZDE BİR ANLAM İFADE ETMİYOR 

Şimdi de 15 Temmuz şehitlerimizin hatırasına hakaretler ediyorsunuz sinsice. Çünkü 15 Temmuz sizin kalbinizde bir anlam ifade etmiyor. İstiyorsunuz ki yarın Fetullahçı olmayan sizin kafanızdaki subaylar darbe yapsın ve Tayyip Erdoğan dönemi bitsin. Bu millet ve devlet her türlü askerî darbeciyi püskürtmeye ve gerekirse imha etmeye hazırdır. Artık bu milletin karşısında haddinizi bileceksiniz. Bu milletin karşısında hizaya geçeceksiniz. 15 Temmuz ruhunu asla ve asla mağlup edemeyeceksiniz.