Cem Garipoğlu'nun son dakikaları ortaya çıktı! İntihar ettiği poşetle ilgili çarpıcı detay…

17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'u canice katlederek Türkiye'nin hafızasına kazınan Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son günleriyle dakikalarını nasıl geçirdiği ve son görüntüleri ilk kez ortaya çıktı. Resim yaptığı odada intihar eden Garipoğlu'nun son 1 ayda vaizlerle görüşmesinin yanı sıra intihar ettiği poşetle ilgili gerçek de dikkat çekti.

Cem Garipoğlu'nun son dakikaları ortaya çıktı! İntihar ettiği poşetle ilgili çarpıcı detay… - Sayfa 1

Bundan 15 yıl önce Münevver Karabulut'u kan donduran bir şekilde öldürerek hayattan koparan Cem Garipoğlu, 2014'te intihar ettiği iddialarından sonra geçtiğimiz günlerde otopsi fotoğraflarının ortaya çıkmasıyla yeniden gündeme gelmişti. Garipoğlu'nun öldüğünde başında poşet, boynunda düğümlenmiş naylon çamaşır ipiyle bulunduğu öğrenildi. Hapishanede geçirdiği süre boyunca sıkça görüştüğü psikologlardan sonuncusunun ifadesi dikkatlerden kaçmadı.

127
Cem Garipoğlu'nun son dakikaları ortaya çıktı! İntihar ettiği poşetle ilgili çarpıcı detay… - Sayfa 2

10 Ekim 2014 tarihinde intihar ettiği iddia edilen Garipoğlu'nun gerçekten ölüp ölmediğiyle ilgili soruşturma dosyasına da giren bilgilere göre Garipoğlu, Silivri 5 Nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna 24 Ekim 2011 tarihinde götürüldü. Bir süre güvenlik nedeni ile F Blok F9 üst blok koğuşuna yerleştirildi. 1 Aralık 2011'de talebi üzerine F Blok F3 Alt koğuşuna yerleştirildi.

227
Cem Garipoğlu'nun son dakikaları ortaya çıktı! İntihar ettiği poşetle ilgili çarpıcı detay… - Sayfa 3

4 ODA 1 MUTFAK BİR DE AVLU

Garipoğlu, Silivri'de 10 Ocak 2013'e kadar koğuşu aynı hapishanede cezasını çeken kişilerle paylaştı ancak bu tarihten itibaren güvenlik gerekçesi ve kendi talebiyle tek başına F Blok F3 Alt koğuşuna alındı. Ta ki intihar ettiği iddia edilen 10 Ekim 2014 tarihine kadar. Garipoğlu'nun koğuşunda 3 yaşam odası, 1 hobi odası, 1 mutfak ve avlu yer alıyordu.

327
Cem Garipoğlu'nun son dakikaları ortaya çıktı! İntihar ettiği poşetle ilgili çarpıcı detay… - Sayfa 4

Garipoğlu'nun intihar ettiği iddia edilen 10 Ekim ve 9 Ekim 2014 tarihlerindeki tüm koğuş giriş çıkış ve içerisini gösteren kamera kayıtları adli emanete alındı. Kameralar, özel yaşam alanı olan bölmeler ve mutfağı görmüyordu, sadece bölmelere giriş çıkış, koğuş dışı ile içinin koridor kısmı ve mutfakla bağlantısı bulunan avluyu gösteriyordu.

427