Gündem
11 Eki 2014 16:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:48

Cem Garipoğlu toprağa verildi

Silivri cezaevindeki hücresinde intihar eden Münevver Karabulut cinayeti hükümlüsü Cem Garipoğlu İstanbul'da toprağa verildi.

Cem Garipoğlu için cenaze namazı Karacaahmet Mezarlığı içindeki Şakirin Camii'nde öğle namazının ardından kılındı. Cenaze namazına Cem Garipoğlu'nun babası Mehmet Nida, annesi Tülay Makbule ve ağabeyi Levent Garipoğlu, aile yakınları ile vatandaşlar katıldı. Garipoğlu'nun anne ve babasının taziyeler esnasında ağladıkları görülürken, namazda Nida ve Levent Garipoğlu önde saf tutmamayı tercih etti. Helallik alınmasının ardından Cem Garipoğlu'nun naaşı, aile yakınları tarafından cenaze aracına taşındı. Cem Garipoğlu'nun cenazesi, Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Garipoğlu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Aile üyeleri gazetecilerin takibini önlemek için ilginç bir yol izledi. Cenaze aracına aileden kimse binmedi. Adli Tıp Kurumu'ndan hızla çıkan cenaze aracı yaklaşık bir kilometre sonra yol kenarında durdu. Anne Tülay Garipoğlu burada cenaze aracına bindi. Bu sırada korumalar cenaze aracının arka kapısını açarak görüntü alınmasına engel olmaya çalıştı. Anne Garipoğlu ön kapıdan bindi. Cenaze aracı hızla yol aldı.

CEM GARİPOĞLU'NUN CENAZESİ GASİLHANE'YE GETİRİLDİ

Cezaevinde ölü bulunan Cem Garipoğlu'nun cenazesi Karacahmet Mezarlığında bulunan gasilhaneye getirildi. Cenaze aracında bulunan anne Tülay Garipoğlu görüntülenmemek için yüzünü şal ile kapattı. Tülay Garipoğlu, cenaze aracı gasilhanenin kapısına yaklaştırıldıktan sonra inerek içeriye girdi.

CEM GARİPOĞLU'NUN TABUTUNU CENAZE ARACINA AĞABEYİ TAŞIDI

Cem Garipoğlu'nun cenazesi Şakirin Camii'ne götürüldü. Cem Garipoğlu'nun Karacaahmet Gasilhanesi'ndeki cenaze işlemleriyle ağabeyi Levent Garipoğlu ve dayısı Sedat Erol ilgilendi. Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu da gasilhaneye geldi. Gazetecilere görüntü vermek istemeyen anne Tülay Makbule Garipoğlu cenaze çıkarıldığı sırada arka kapıdan çıkarak kendisini kadınlar tuvaletine kilitledi. Arka kapıya giden bir araç anne Tülay Makbule Garipoğlu'nu alarak camiye götürdü. Anne Garipoğlu, gazetecilerin ısrarlı sorularına yanıt vermedi. Cem Garipoğlu için cenaze namazı Karacaahmet Mezarlığı içindeki Şakirin Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak.