Çelik mayolu karesi gündem olunca deliye döndü! Cübbeli Ahmet Hoca’lı cevabı şaşkına çevirdi…

Yıllar önce gazetede yayınlanan mayolu fotoğrafıyla çok konuşulan Çelik, bu karenin tekrar gündem olmasına isyan etti. Cübbeli Ahmet Hoca’lı cevabı ise şaşkına çevirdi.

Çelik mayolu karesi gündem olunca deliye döndü! Cübbeli Ahmet Hoca’lı cevabı şaşkına çevirdi… - Sayfa 1

90'lar Türkçe Pop'un en popüler gruplarından İzel-Çelik-Ercan'ın dağılasının ardından kariyerine solo albümleriyle devam eden Çelik Erişçi, sosyal medyada yıllar önce gençlik yıllarında çekilmiş mayolu fotoğrafı viral olunca fena kızdı.

116
Çelik mayolu karesi gündem olunca deliye döndü! Cübbeli Ahmet Hoca’lı cevabı şaşkına çevirdi… - Sayfa 2

ÜMİT ÖZDAĞ'IN ZAFER PARTİSİ İLE SİYASETE GİRDİ

Hercai , Bu şehirde sana aşık biri var, Yaman Sevda, Artık Devir Değişti gibi pek çok hit şarkıyı Türk pop müziğine kazandıran ünlü şarkıcı Çelik, geçtiğimiz günlerde Ümit Özdağ'ın kurduğu Zafer Partisi'ne katıldığı haberleriyle gündemi sallamasının ardından yıllar önce çekilmiş mayolu fotoğrafının patlamasıyla yeniden gündemde...

216
Çelik mayolu karesi gündem olunca deliye döndü! Cübbeli Ahmet Hoca’lı cevabı şaşkına çevirdi… - Sayfa 3

"E TABİ DEVİR DEĞİŞTİ, AMA ÇELİK DEĞİŞMEDİ"

Partinin Kayseri İl Teşkilatı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "E tabi devir değişti, ama Çelik değişmedi. Sanatçı Çelik artık Zafer Partisi'nde" ifadelerini kullanarak, 90'lı yıllara şarkılarıyla damga vuran Çelik'in Zafer Partisi'yle siyasete atıldığını duyurmuştu.

316
Çelik mayolu karesi gündem olunca deliye döndü! Cübbeli Ahmet Hoca’lı cevabı şaşkına çevirdi… - Sayfa 4

Şarkıcı Çelik, siyasete atılmasıyla gündemi sallamasının ardından, sosyal medyada 'Sokopop' adlı ünlülerin ve yaşanan bazı önemli toplumsal-magazinsel olayların geçmişteki fotoğraflarını paylaşan sayfanın, yıllar önce plajda sere serpe uzandığı mayolu fotoğrafını servis etmesine isyan etti.

416