Cedi Osman aşka geldi! Yüz Yıllık Mucize ile ekrana dönen eşi Ebru Şahin'e Cedi'den tam destek!

2022 yılının Temmuz ayında iki yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandıran oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman'ın mutlu birlikteliği devam ediyor. Eşine aşkını ve desteğini her fırsatta gösteren Cedi Osman, yeni dizisi başlayan Ebru Şahin'e destek paylaşımı yaptı. Sosyal medyadan yorum yağdı.

Cedi Osman aşka geldi! Yüz Yıllık Mucize ile ekrana dönen eşi Ebru Şahin'e Cedi'den tam destek! - Sayfa 1

2020 yazında Alaçatı'da aşk yaşamaya başlayan Ebru Şahin ile Cedi Osman, mutlu birlikteliklerinin ardından hayatlarını birleştirme kararı almıştı.

134
Cedi Osman aşka geldi! Yüz Yıllık Mucize ile ekrana dönen eşi Ebru Şahin'e Cedi'den tam destek! - Sayfa 2

Makedonya'da kıyılan nikâhın ardından Alaçatı'da yaptıkları rüya gibi düğünle magazin gündeminin en çok konuşulanlarından olmuştu. Ebru Şahin'in Birkan Sokullu ile başrolü paylaştığı yeni dizisi Yüz Yıllık Mucize dizisi, bugün yayın hayatına başladı. Eşinden Ebru Şahin'e tam destek geldi.

234
Cedi Osman aşka geldi! Yüz Yıllık Mucize ile ekrana dönen eşi Ebru Şahin'e Cedi'den tam destek! - Sayfa 3

"HER ZAMAN GURUR DUYUYORUM"
Cedi Osman eşi Ebru Şahin'e Instagram hesabından bir paylaşım yaparak destek oldu. Ünlü basketbolcu paylaşımına, "Seninle her zaman gurur duyuyorum her şeyim bol reytingli bir sezon olsun Seni Seviyorum" notunu düştü.

334
Cedi Osman aşka geldi! Yüz Yıllık Mucize ile ekrana dönen eşi Ebru Şahin'e Cedi'den tam destek! - Sayfa 4

Osman'ın bu paylaşımına sosyal medyada yorum yağdı. Bazı kullanıcılar, 'Çok güzel seviyorsun beee', 'En hanimci Cedi Osman ya', '41 kere MaşşAllah size', 'Cedi senin gibi erkek kaldimi tek örnek sin Ebru çok şansli senin gibi biriyle evli olduğu için inşallah en kısa zamanda bir bebek müjdesi verirsiniz Allah'a mutluluğunu daim etsin' gibi yorumlarda bulundular.

434