Gündem
13 Ara 2010 15:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:52

CAVİT ÇAĞLAR'A DEVREDİLEN OLAY TV YAYIN YÖNETMENLİĞİNE KİM GETİRİLDİ?

Cavit Çağlar'a devrinin ardından Olay Medya'da değişim sürüyor.Cavit Çağlar'ın ilk icraatı transferler oldu. İşte Çağlar'ın transfer ettiği o isimler...

TMSF ile yapılan anlaşma sonrası Bursa’nın en büyük ölçekli medya yapılanması olan Olay Gazetesi, Olay Televizyonu, Olay FM ve medya çatısı altında yayınlanan dergilerini geri alan Cavit Çağlar, resmi olarak yönetimi devraldı.

Çağlar ve ekibi gelmeden hemen önce ise Zakir Barutçu, Nezir Asaroğlu ve Mesut Özen’den oluşan TMSF’nin tayin ettiği yöneticilerin yasal haklarını da alarak binadan ayrıldıkları öğrenildi.

Reklam Grup Müdürlüğü görevine getirilmeden önce tuafiye ve konfeksiyon mağazası işleten Asaroğlu’nun, yeniden eski işine döneceği öğrenildi. Star gazetesi TMSF yönetimindeyken 4 ay kadar yazı işleri müdürlüğünü yürüten Zakir Barutçu’nun ne yapacağı ise bilinmiyor. Sektörde pek tanınmayan Mesut Özen ise Olay Televizyonu yayın yönetmenliğine getirilmişti.

Çağlar’ın İlk İcraatı Transferler Oldu

Gazete ve televizyona çok sayıda transfer yapan Çağlar, medyanın yönetimi ise eski CEO’su Mehmet Ali İnan’a bıraktı. Medyasına el konulduktan sonra işine son verilen köşe yazarları Ahmet Emin Yılmaz ve Engin Özpınar’ı geri çağıran Çağlar, televizyonun yayın yönetmenliğini ise Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı’ya teslim etti. Bu yeni gelişmelerin Bursa medyasını hareketlendirmesi bekleniyor. Toplantı sonrası çalışanları ile buluşan Çağlar " Şu an 24 yıl önce bu gazeteyi kurarken yaşadığım heyecandan daha heyecanlıyım" ifadesini kullandı.