Gündem
08 Ağu 2020 12:39 Son Güncelleme: 08 Ağu 2020 12:39

Carrara Mermer Nedir?

İsmini İtalya’nın Carrara bölgesinden alan carrara mermer, adını hem dünyada hem de İtalya’da fazlasıyla duyurmayı başarmış olan, beyaz renkli, gri damarlı bir mermer türüdür.

Kendine has desenleri ve gri fonlu görüntüsü ile sık tercih edilen bir mermerdir. Beyaz yoğunluğu ile doğal görüntüsünün yanı sıra sağlık açısından da herhangi bir zararı söz konusu olmadığından harika bir üründür. Honlama, cilalama ve parlatma uygulamaları ile ortaya çıkan eşsiz efektler sayesinde farklı formlara bürünebilen ve Carrara mermer ocaklarından çıkarılan bu mermer, türü oldukça dekoratif bir üründür. Muhteşem görüntüsüyle sizleri adeta büyüleyecek olan bu ürün, dinamik bir ortam oluşturmayı isteyenler için doğru bir tercih olacaktır. Yaşam alanlarınızdaşıklığın yansımasını istiyorsanız, tam olarak ihtiyaçlarınıza cevap verecek olan bu ürünü tavsiye ediyoruz. Mermer türlerinin içerisinde dikkat çekici bir çeşit olan bu ürün, homojen renk dağılımına sahip olmasının yanı sıra, aynı zamanda uzun ömürlüdür. Dolayısıyla uzun vadede sorunsuz bir şekilde kullanımı mümkündür.

Carrara Mermer Kullanım Alanları

Banyo, mutfak, şömine, havuz gibi akla gelebilecek birçok alanda kolaylıkla kullanılabilen bu ürün, İtalya’da da yaygın şekilde kullanılmaktadır ve bu alanlar Carrara mermerin özellikleri ile oldukça örtüşmektedir. Dekoratif açıdan çok şık bir görüntüye sahip olduğundan dolayı merdiven basamaklarındaki uygulamalarda sıklıkla tercih edilmektedir. Mezar taşları ve heykeller gibi uzun süreli dış mekan uygulamalarında da dayanıklı ve şık yapısından dolayı kullanılmaktadır. Zengin bir görünüme sahip olduğundan, mutfak tezgahlarında ve banyoların muhtelif bölümlerinde rahatlıkla kullanılabildiği gibi çok şık bir hava katacaktır. Soğuk havalara ve donmaya karşı dirençli olduğundan dış cephe sistemlerinde de kullanımı mümkündür. Tüm bu avantajlarından ve kendine has güzelliklerinden dolayı iç ve dış doğal taş piyasasında yaygın olarak kullanılan bir üründür.Otellerin karşılama alanları ve hamamları, SPA merkezleri de sıkça uygulama yapılan alanlardandır. Islak zeminlere uygun olmasından dolayı bu bölümler için çok talep gören bir üründür. Ayrıca, masa ve sehpa yapımında ülkemizde sıklıkla kullanılan bir üründür.

Carrara Mermerin Avantajları

Dekoratif açıdan son derece şık olan bu mermer çeşidi farklı dekorasyon stillerine uyum sağlayabilmesinden dolayı, tasarım yapılırken esneklik sağlamaktadır. Oluşturmayı düşündüğünüz dekorasyon stiline ve farklı kullanım alanlarına kolaylıkla uyum sağlayacak bir model bulabilmeniz çok kolay olduğu için, bu mermer çeşidi sizi mutlu edecektir. Modern ve aynı zamanda gösterişli mekanlar elde edebilmenizi sağlamasının yanı sıra dış mekan koşullarına karşı da dayanıklı olduğu içinhem iç hem dış dekorasyonda tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek bir üründür. Hem dayanıklı hem işlevsel hem de dekoratif özellikleriyle dikkat çeken Carrera mermerler sayesinde her türlü mekanınıza estetik bir görünüm kazandırabilmeniz mümkündür.

Carrara Mermer Fiyatları

Carrera mermerfiyatları ithal ürünlerin tümünde olduğu gibi orta fiyat aralığı ile son kullanıcılara sunulmaktadır. Bu mermer gurubunda alım satım işlemleri dolar kuru üzerinden yapıldığından dolayı fiyatlarda zaman zaman değişkenlik söz konusu olmaktadır. Firma olarak dünyanın seçkin mermerlerini siz değerli müşterilerimizin farklı beklentilerini karşılayacak şekilde kullanımınıza sunarken en uygun fiyat politikasını sürdürmekteyiz. Tüm fiyat, ürün ve tasarımlarınız için ekibimizi arayarak fikir paylaşımında bulunabilir, özel taleplerinizi iletebilir ve sizlere en uygun ürün ve fiyat seçeneklerini öğrenebilirsiniz. Üstelik artık yüksek rakamlar ödemenize gerek kalmadan makul bedeller üzerinden, iç veya dış bütün yaşam alanlarınızı daha şık ve dekoratif bir hale dönüştürebilirsiniz. Her bütçeye uygun fiyat aralığındaki hem yerli hem de ithal birbirinden güzel ve özel ürünlere ulaşmak isterseniz firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

ETİKETLER
#carrera mermer