Televizyon
28 Ara 2018 11:28 Son Güncelleme: 28 Ara 2018 11:32

Çarpışma'nın o oyuncusu diziden ayrılıyor mu?

Çarpışma dizisi geçtiğimiz akşam 6. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin final sahnesine ise Zeynep'in kocası Galip'i vurması damga vurdu.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz'ın paylaştığı Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Çarpışma 6. son bölümüyle 27 Aralık Perşembe akşamı ekrana geldi.

HER ŞEY ORTAYA ÇIKTI

Çarpışma'nın son bölümünde Veli ve Kadir arasında geçmişte yaşananlar ekrana geldi. Veli'nin ailesinin nasıl katledildiği, neden yasa dışı işlere bulaştığı ve Kadir'le arasındaki husumetin nedenleri ortaya çıktı.

 

ZEYNEP KIZI İÇİN KOCASINI VURDU! 

Çarpışma’nın 6. son bölüm final sahnesinde ise büyük bir şok yaşandı. Zeynep’e kızını kurtarması için tek yol veren Veli, Zeynep’ten Galip’i öldürmesini istiyor. Zeynep bu isteği başta reddetse de çekine çekine silahı alıyor. Galip’i öldüremeyeceğini söyleyen Zeynep bir anda namlunun ucunu Veli’ye çeviriyor. Zeynep tetiği çekiyor ama silah boş olduğu için patlamıyor. Zeynep’in yaptığı bu oyun sonrası iyice çıldıran Veli, Zeynep’in boynuna sarılıyor. Zeynep’in elinden silahı alan Veli, içine mermileri yerleştirip Zeynep’in silahını Galip’e çeviriyor. Zeynep’in istemeyen tavrını gören Veli, adamını arayıp Zeynep’e kızının üstünden yükleniyor. Kızını kurtarmak için bunu yapmak zorunda olan Zeynep ise gözyaşları için tetiğe basıyor.

 

İSMAİL DEMİRCİ DİZİDEN AYRILDI MI?

Galip rolünü canlandıran İsmail Demirci'nin diziden ayrılıp ayrılmadığı ise gelecek bölümde belli olacak.