Diziler
28 Mayıs 2019 09:58 Son Güncelleme: 28 Mayıs 2019 10:09

Çarpışma'dan final fragmanı: Zeynep ölecek mi?

Çarpışma 24. bölüm final fragmanı yayınlandı. Show TV'nin her Perşembe akşamı yayınlanan dizisi Çarpışma final bölümü ile seyircisine veda edecek.

Ay Yapım’ın Show TV’de Perşembe akşamı ekran yolculuğuna son verecek Çarpışma’nın final bölümü fragmanı yayınlandı.

Cansız’ın bıçakladığı Zeynep’in ölümle yüz yüze olduğunun anlaşıldığı tanıtımda; Kadir, Veli ve Kerem’in içinde oldukları çatışma sahnelerinde gerilim yükseliyor. Cansız’ın Aylin’i kaçırdığı heyecan dolu tanıtımda, Kadir’in Veli’yi öldüreceğini söylemesi ve Kerem’in başına silah dayanması, finalde birçok sürprizin yaşandığına işaret ediyor.

ÇARPIŞMA’NIN 23. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

 ‘Çarpışma’nın geçtiğimiz hafta ekrana gelen 23. bölümünde; Kadir’in tetiği çekmekte tereddüt ettiğini gören Veli, yaptığı kötülükleri hatırlatarak kendisini öldürmesi için Kadir’i kışkırttı. Kadir kontrolünü tamamen kaybetmek üzereyken içeriye Tayfun ve Akif girdi. Kadir bu anda hedefine yeniden Cansız’ı aldı. Cansız, Kadir’i Zeynep’in yanına götürmeye karar verdi. Cansız, imha edilmesi öylesine zor bir bomba düzeneği hazırlamıştı ki Zeynep’ten sonra Kadir de Cansız’ın ölüm tuzağının içine düştü. Kadir, Zeynep’in telkinleri ile Cansız’ı öldürmedi ve Cansız kaçtı.