Televizyon
05 Nis 2019 11:50 Son Güncelleme: 05 Nis 2019 12:19

Çarpışma'da şoke eden final! Dizinin kilit ismine kurşun yağdırdı!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma'nın 16'ıncı bölüm finali izleyenleri şoke etti. Dizinin son sahnesinde Kadir Adalı'nın üzerine kurşun yağdı.

Ay Yapım imzalı, Show TV'de ekrana gelen ve beğeniyle izlenen 'Çarpışma' dizisinin son sahnesi diziye damga vurdu. Heyecanın giderek tırmandığı dizinin 16'ıncı bölümünde büyük sürprizler yaşandı.

ÇUKUR'UN EFSANE İKİLİSİ KONUK OLDU

Dünyada pek çok örneği gerçekleştirilen bu crossover (çapraz geçiş) sahnenin ardından, Çarpışma'nın 4 Nisan Perşembe akşamı yayınlanan 16. son bölümünde ise 'Çukur'un efsane ikilisi Vartolu ve Medet ile sürpriz önemli isimler konuk oldu.



KADİR ADALI VURULDU

Dizinin son sahnesinde ise Cansız'ın pususuna düşen Kadir Adalı'nın vurulması izleyenleri şoke etti.

16'INCI BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çarpışma 16. Bölümünde; Kadir, Selim'den istediklerini tek tek sıralar. Tam da bu sırada Cansız, Kadir'i arar, onları gördüğünü ima eder, kendisini bulması için Kadir'e 48 saat süre verir ve aksi halde onu öldüreceğini söyler. Cansız'ın kendisini izlediğini anlayan Kadir delirir. Masadan kalkarken Kadir de istediklerini yerine getirmesi için Selim'e 48 saat mühlet verir.

VELİ İNTİKAM PEŞİNDE

Veli, Cansız ve Kadir'e büyük acılar yaşatarak Adem'in intikamını alacağına ant içerken, Cansız kaseti bulup getirmesi için Veli'ye de 48 saat süre verir. Herkes için zaman geriye doğru işlemeye başlar ve sürenin sonunda birileri kazanırken, birileri kaybedecektir. Öte yandan Kadir ve Cemre, Kerem'i cezaevinden çıkarmak için var güçleriyle çalışır. Zeynep ve Serpil de başka bir koldan onlara destek verir. Kerem'i özgürlüğüne kavuşturacak yollardan birisi Yakup'a, birisi Meral'e bir diğeri de Ömer'e çıkmaktadır. Cezaevindeki Kerem'i ise Veli ve Selim'in kurduğu ölüm tuzakları beklemekte ve geçen her bir saniye aleyhine işlemektedir.

SELİM KADİR'E KURŞUN YAĞDIRDI

Bir taraftan da Cansız'ın peşinde olan Kadir, Zarif'ten onu Cansız'a götürecek yeni bir isim öğrenir. Bunun Cansız'ın yeni bir pususu olduğundan habersiz olan Kadir ölüm kafesine girer. Ancak oyun kurucu sadece Cansız değildir. Cansız'ın oğlu olduğunu bilmediği Kadir'i öldürerek, Cansız'dan ve Kadir'den Adem'in intikamını almak isteyen Veli ile Kadir'in kılıcını boynunda, Cansız'ın gazabını nefes aldığı her anda hisseden Selim de satranç masasındadır. Ve kurşunlar Kadir'in üzerine yağmur gibi yağmaya başlar, etraf 'Yusuf' haykırışlarıyla dolar, zaman durur.