Çarpışma dizisinin genç yıldızları Hello'ya kapak oldu!

Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz, Hello Dergisi’ne kapak oldu.

Çarpışma dizisinin genç yıldızları Hello'ya kapak oldu! - Sayfa 1

Ay Yapım’ın Show TV’de ekrana gelen 'Çarpışma' dizisinde 'Cemre ve Kerem' karakterlerine hayat veren başarılı oyuncular Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz, Hello Dergisi’nin 3-9 Nisan tarihli sayısına kapak oldu.

117
Çarpışma dizisinin genç yıldızları Hello'ya kapak oldu! - Sayfa 2

‘Çarpışma’ dizisinde tesadüfle başlayan bir aşk hikayesinin mimarları olan Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz, hem kendileriyle hem de diziyle ilgili merak edilenleri anlattı.

217
Çarpışma dizisinin genç yıldızları Hello'ya kapak oldu! - Sayfa 3

Ünlü fotoğrafçı Zeynep Abidin Ağgül’e verdikleri çok özel pozlarla beğeni toplayan ikili, samimi ve doğal halleriyle dikkat çekti. Diziyle birlikte kariyerlerinde yeni bir döneme giren iki genç ve yetenekli oyuncu verdikleri pozlarla göz doldururken, röportajlarında çarpıcı açıklamalarda bulundular. ‘Çarpışma’ dizisinin gözde çifti, eğlenceli tavırlarıyla beğeni toplarken, enerjileriyle de herkesin ilgi odağı oldu.

317
Çarpışma dizisinin genç yıldızları Hello'ya kapak oldu! - Sayfa 4

'Kariyerimiz ve kaderimiz iyi ki çarpıştı!'

Perşembe akşamları Show TV’de izleyicileriyle buluşan ‘Çarpışma’ dizisinde birbirlerine aşık Cemre ve Kerem karakterlerini canlandıran ikili, seyircilerin ilgisinden oldukça memnun olduklarını belirtti. 

417