Televizyon
10 Mayıs 2019 10:02 Son Güncelleme: 10 Mayıs 2019 10:24

Çarpışma dizisine şaşırtan veda!

Geçtiğimiz akşam 21. bölümüyle ekranlara gelen Çarpışma dizisi, sürpriz bir vedaya sahne oldu. Son bölümde Kadir’i yakalayan Cansız onunla yüz yüze gelirken, gözleri önünde annesini öldürdü.

Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Çarpışma, 9 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelen 21. son bölümüyle nefesleri kesti. Çarpışma son bölümde Kadir'in annesi Asiye rolündeki Şebnem Sönmez diziye veda etti.

CANSIZ ASİYE'Yİ ÖLDÜRDÜ, ZEYNEP'İ KAÇIRDI

Kadir’i yakalayan Cansız onunla yüz yüze geliyor. Cansız, Kadir’in bütün geçekleri öğrendiğini öğreniyor. Baba oğul bütün kartlarını açık oynuyor. Cansız, Kadir'e 'Senin adın Yusuf. Bu ismi sana ben verdim' dedi. Kadir, Cansız’ı yakaladığını zannettiğinde büyük bir şok yaşıyor. Annesini Cansız’ın elinde olduğunu görüyor. Kadir, Asiye’yi kurtarmak için Cansız’ın gitmesine izin veriyor. Ancak Cansız, Kadir'in gözleri önünde annesini öldürüyor.

Cansız kendini Kadir’den korumak amaçlı Zeynep’i yanında bulunduruyor. Cansız arabaya bindiğinde Zeynep’e Asiye’nin öldüğünü söylüyor. Zeynep duydukları karşısında büyük bir dehşete düşüyor.

 

KADİR AĞABEYİ MURAT GERÇEĞİNİ ÖĞRENDİ

Kadir annesine ait mezarlıkta bir kayıt olup olmadığını öğrenmesi için Tayfun’a görev veriyor. Tayfun öğrendiği bilgileri Kadir’e anlatıyor. Kadir yedi yaşında ölen Murat adında bir abisi olduğunu öğreniyor. Bütün ipuçlarını bir araya getiren Kadir korkunç gerçeği çözüyor.

 

Çarpışma’nın 21. bölümünde; Veli ile buluşan Zeynep, Cansız’ın Kadir'i öldürebileceğini öğreniyor. Veli bunca acı verdiği Zeynep’in eline silah verip kendisini öldürmesini teklif ediyor. Ancak Zeynep, Veli’yi vurmuyor. Zeynep’in kendisine bir şey hissettiğini düşünen Veli, Zeynep’in gerçek amacını öğreniyor. Zeynep, Veli’nin Cansız’ı öldürmesini istiyor.

Cansız, Veli’yi arayarak kendisini öldürme fırsatını kaçırdığını söylüyor. Veli o fırsatın tekrar geleceğini onu öldüreceğini Cansız’a anlatıyor. Veli’nin canını yakmak isteyen Cansız, Veli’ye annesinin ölümüyle ilgili bir bilgi paylaşıyor. Bu bilgi Veli’yi derinden sarsıyor.

 

Kadir, Cansız’ın gerçek kimliğini en başından bilen Veli ile yüzleşiyor. Kadir, Veli ve Cansız’ın kendisini oyuna getirmesine sinirleniyor. Veli, bundan sonra Kadir’e gerçekleri söyleyeceğini belirtiyor. Kadir artık sorusu olmadığını söylesede, Veli Kadir’in içinde bir şüphe olduğunu biliyor.