Cansu Taşkın'dan canlı yayında şoke eden açıklama: '5 yaşındayken babam...'

Manken Cansu Taşkın'ın babası olduğunu iddia eden Hüseyin Taşkın, Lerzan Mutlu'nun programına konuk oldu. Programa telefonla bağlanan Cansu Taşkın, canlı yayındaki kişinin babası olduğunu kabul etti. Babasıyla yıllardır görüşmediklerini belirten Cansu Taşkın, 'O kişi ile yıllardır görüşmüyoruz, kendisi bizi bırakıp gitti ve küçükken benim boğazıma bıçak dayadı' dedi.

Cansu Taşkın'dan canlı yayında şoke eden açıklama: '5 yaşındayken babam...' - Sayfa 1

Cansu Taşkın’ın görüşemediği babası Hüseyin Taşkın, UçanKuş TV'de yayınlanan "Lerzan’la Çok Mutlu" programına katıldı. Baba Taşkın, Cansu ve diğer çocuklarıyla görüşmek istediğini fakat çocuklarının onunla görüşmediğini belirtti.


115
Cansu Taşkın'dan canlı yayında şoke eden açıklama: '5 yaşındayken babam...' - Sayfa 2

Aynı programda babasıyla yüzleşen Taşkın, olay yaratan açıklamalarıyla dikkat çekti. Ünlü mankenin babası hakkında sarf ettiği sözler herkesi şaşırttı.


215
Cansu Taşkın'dan canlı yayında şoke eden açıklama: '5 yaşındayken babam...' - Sayfa 3

"ÖLÜMDEN KL PAYI KURTULDUM"

Babası ile yıllardır görüşmediğini ve görüşmek istemediğini dile getiren Taşkın, şu açıklamaları yaptı;

Kendisini ben hiç görmedim 5 yaşımdaydım. Babalıkla ilgili yaptığı hiçbir şeyi bilmiyorum, çok küçüktüm. Kendisinin para için geldiğini biliyorum. Telefon kayıtlarına kadar var.


315
Cansu Taşkın'dan canlı yayında şoke eden açıklama: '5 yaşındayken babam...' - Sayfa 4

 'Çuvalla bana para verecekler' kelimelerinden tutunda her şey telefon kayıtlarında mevcuttur. Ben kendisini savcılığa şikayet ettim. Hiçbir şekilde kendisini tanımıyorum. Babalık duygu ve bağı ben de zaten yok. Benden ve ailemden uzak dursun. İkinci kez savcılığa şikayet etmek zorunda kalmayayım. Kendisini görmek istemiyoruz.


415