Magazin
16 Eki 2013 13:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:42

CANSU DERE'DEN TUNCEL KURTİZ'E BÜYÜK VEFA!

Geçtiğimiz ay vefatıyla bütün Türkiye'yi yasa boğanTuncel Kurtiz'i sevenleri bayramda da yalnız bırakmadı.

Geçtiğimiz ay vefatıyla bütün Türkiye'yi yasa boğan usta oyuncu Tuncel Kurtiz'i sevenleri bayramda da yalnız bırakmadı. Türk sineması ve tiyatrosunun usta ismi Tuncel Kurtiz'in cenazesi, vasiyeti doğrultusunda Balıkesir'in Edremit ilçesinin Kazdağları eteklerindeki Çamlıbel Köyü'nde toprağa verilmişti.

AYNI PROJEDE ÇALIŞMIŞTI

Sanat camiasında Kurtiz için en çok gözyaşı döken isimlerden biri de ustayla aynı projelerde görev alan Cansu Dere'ydi. Ünlüler, Bayram tatilini fırsat bilip yurt dışına kaçarken, güzel oyuncu Cansu Dere, soluğu Kurtiz'in en sevdiği yer olan Kazdağları'nda aldı.

HAYRANLARINDAN ÖVGÜ YAĞDI

Burada usta oyuncunun mezarını ziyaret eden Cansu Dere, görenlerin büyük takdirini topladı. Gözyaşlarını tutamayan Dere, İnstagram'daki sayfasında da Çamlıbel'de çektiği ve Tuncel Kurtiz'in kapak olduğu dergi fotoğraflarını paylaştı. Vefasıyla sanat dünyasına örnek olan Dere'ye takipçilerinden övgü dolu mesajlar geldi.

HEM USTASI HEM DOSTU

Cansu Dere ve Tuncel Kurtiz efsane dizi Ezel'de de birlikte rol almıştı. Dere, Kurtiz için "O benim ustam, babam, dostum" diye anlatıyordu.