Cansu Dere’den aldatılma itirafı! 'İhanet bana yabancı değil!'

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Sadakatsiz'de Asya karakterine hayat veren Cansu Dere, aldatılma itirafında bulundu. Ünlü oyuncu, "Birçok kişi gibi benim de yabancı olduğum bir durum değil aldatılmış olmak" dedi.

Cansu Dere’den aldatılma itirafı! 'İhanet bana yabancı değil!' - Sayfa 1

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Sadakatsiz'in başrol oyuncularından Cansu Dere InStyle Türkiye aralık sayısına kapak oldu.


111
Cansu Dere’den aldatılma itirafı! 'İhanet bana yabancı değil!' - Sayfa 2

Cansu Dere, "Sadakatsiz'de intikam peşinde koşan, aldatılmış bir kadını canlandırıyorsunuz. Siz aldatılsanız ne yaparsınız? Öç almak mı, sessizce terk etmek mi olur tercihiniz?" sorusuna yanıt verdi.


211
Cansu Dere’den aldatılma itirafı! 'İhanet bana yabancı değil!' - Sayfa 3

'ALDATILMAK, YABANCI OLDUĞUM BİR DURUM DEĞİL'

Cansu Dere; "Birçok kişi gibi benim de yabancı olduğum bir durum değil aldatılmış olmak. Sevgi gibi, öç almak, kin, nefret duymak da çok güçlü duygular. Böyle bir şey yapmış olan birisine tekrar güçlü bir duygu beslemeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Zaten anlamını da yitiriyor önceden hissettiklerim. O yüzden, tatsız bir hadise, 'Bu insan da böyleymiş, ne yapalım' der hayatıma devam ederim. İnsanın olduğu yerde iyilik kadar, kötülük ve çirkinliğin de olduğuna inanan, bunu baştan kabul eden biriyim" dedi.


311
Cansu Dere’den aldatılma itirafı! 'İhanet bana yabancı değil!' - Sayfa 4
411