Magazin
23 Mayıs 2018 11:15 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:14

Cansel, "Ayrıntıda Gizli”!..Pop müziğin yeni prensi!

Cansel, ilk albüm çalışması “Ayrıntıda Gizli” ile tüm müzikseverlerle buluştu.

Uzun yıllar devam eden sahne performansının yanı sıra 2014'te yayınladığı "Hayat Böyle" isimli single'ı ile adını duyuran Cansel, ilk albüm çalışması "Ayrıntıda Gizli" ile tüm müzikseverlerle buluşuyor.

Şarkılarında akustik müziği elektronik öğelerle birleştiren sanatçı, sade düzenlemeleri ve samimi anlatımı ile pop müzik dünyasına farklı bir bakış açısı sunuyor.

Klibini, çıkış şarkısı olan “Günlerden Bir Gün”e çeken ve müzik eleştirmenlerinden tam not alan Cansel, duru sesi, besteleri ve özgün yorumuyla şimdiden pop müziğin sevilen yıldızlarından biri oldu.

Dokuz Eylül Üniversitesi Müzik Öğretmenliği eğitimi gören Cansel, 15 senedir sahnelerde performans sergiliyor. Gitar ve piyano çalan müzisyen, ayrıca kendisinin yaptığı bazı aranjelerde de davul, bas, ukulele, bağlama enstrümanlarını kullanıyor.

Cansel’in “Günlerden Bir Gün” şarkısının klip yönetmenliğini Kerem Altın, görüntü yönetmenliğini Altın Portakal ödüllü görüntü yönetmeni Ercan Özkan üstlendi.

16 Mayıs itibariyle klibiyle birlikte tüm dijital platformlarda yerini alan albüm, Gökhan Türkmen'in şirketi GTR Müzik etiketiyle çıktı.