Canlı yayındaki itirafı kan dondurdu! "İnsan nasıl bu kadar cani olabiliyor"

ATV'de hafta içi ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, kayıp Özcan Eren olayında barajda bulunan kesik kol ve bacaklar dehşete düşürdü.

Canlı yayındaki itirafı kan dondurdu! "İnsan nasıl bu kadar cani olabiliyor" - Sayfa 1

ATV ekranlarında hafta içi canlı olarak yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 7 Şubat tarihinden beri kayıp Özcan Eren'i arama çalışmalarında Manisa Sevişler Baraj gölünde bulunan kesik insan kolu ve bacağı dehşete düşürdü. Ceset parçalarının kayıp 22 yaşındaki Özcan Eren'e ait olduğu tahmin ediliyor. Olay ile ilgili en büyük şüpheli ise Özcan Eren'i en son gören Veteriner Mehmet bey. Veteriner Mehmet'in doktor raporu kafalarda soru işareti bıraktı. Müge Anlı canlı yayına gelen olay itirafta kan dondurdu.

111
Canlı yayındaki itirafı kan dondurdu! "İnsan nasıl bu kadar cani olabiliyor" - Sayfa 2

Manisa Soma'dan şubat ayında kaybolan 22 yaşındaki Özcan Eren'i arama çalışmaları devam ederken, cumartesi günü Sevişler Baraj Gölü'nün kıyısında kesik insan kolu bulundu. Gelen ihbarlar sonunda arama yapan Soma Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri dünde yeni delil aramaya devam etti.

211
Canlı yayındaki itirafı kan dondurdu! "İnsan nasıl bu kadar cani olabiliyor" - Sayfa 3

Ekipler dünde yaptıkları aramalarda insan bedenine ait bir parça daha buldu ve kalan parçaları barajda aramaya devem ediliyor. Olayın ile ilgili en büyük şüpheli ise Özcan Eren'in en son gören kişi olan veteriner hekim Mehmet bey.

311
Canlı yayındaki itirafı kan dondurdu! "İnsan nasıl bu kadar cani olabiliyor" - Sayfa 4

MOBESE Kamerası her şeyi ortaya çıkarttı

İlçedeki MOBESE ve güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan ekipler, Özcan Eren'in en son ilçe çıkışında görüldüğünü ve veteriner hekim Mehmet T.'nin otomobilinde olduğunu belirledi. Görüntülerde ayrıca, Mehmet T.'nin ilçeye dönerken yalnız olduğu saptandı. Mehmet T.'nin son cep telefonu görüşmelerinin de Sevişler Baraj Gölü çevresinde yapıldığı tespit edildi. Bu bilgiler üzerine harekete geçen polis ekipleri veteriner hekim Mehmet beyi gözaltına aldı. 

411