Televizyon
22 Şub 2013 18:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:02

CANLI YAYINDA YÜKSEK GERİLİM; ''PENBE ABLA'' MUSTAFA BOZKURT'U DELİ ETTİ!

Star'da yayınlanan Melek programına konuk olan Mustafa Bozkurt ile sunucu Melek Baykal arasında gerilim yaşandı..

Melek Baykal’ın sunuculuğunu yaptığı Melek programı, O Ses Türkiye yarışmacılarını ağırlamaya devam etti. Önce Erkam Aydar’ı programına konuk alan Melek Baykal bu kez de yarışmanın birincisi Mustafa Bozkurt’u yayına davet etti. Usta oyuncu Melek Baykal’ın Erkam Aydar’ın katıldığı programda Mustafa Bozkurt hakkında söylediği sözler nedeni ile programda soğuk rüzgarlar esti.

DOST MUSUN DÜŞMAN MISIN

Mustafa Bozkurt’un ’Abla, dost musun düşman mısın’ sözleri ile şaşkınlık geçiren Melek Baykal, ben düşündüğümü ve doğru bildiğimi her zaman söylerim diyerek açıkladı. Melek Baykal programın ilerleyen dakikalarında Mustafa Bozkurt’u neden eleştirdiğini de açıkladı. Baykal, "Programdaki diğer yarışmacılar, Türk Sanat müziği, Pop müzik, Arabesk, Türk Halk Müziği ve Yabancı müzikler söylediği ama Mustafa Bozkurt’un hep aynı tarzda söyledi" dedi.

PİYASA ŞARKICISI SÖYLER

Genç şarkıcı Mustafa Bozkurt’un bu açıklamaya cevabı ise gecikmedi. Bozkurt, "Her şarkıyı söyleyen ’Piyasa şarkıcısı’ olur, sanatçı olamaz" diyerek, neden başka türde şarkı söylemediğini açıkladı.

Bozkurt’un Orhan Gencebay ve Neşet Ertaş’ı örnek vererek konuşmasını kesen Melek Baykal, "Orada dur, o isimler çok ayrı bir yerdedir" dedi.

"PENBE ABLA"

Mustafa Bozkurt, Melek Baykal’la konuşması sırasında usta oyuncunun Cennet Mahallesi dizisinde canlandırdığı "Penbe" karakterine de sık sık gönderme yaptı. Melek Baykal’a sürekli "Penbe Abla" diyen Mustafa Bozkurt, ünlü oyuncuyu çok kızdırdı..

Program boyunca Melek Baykal ile Mustafa Bozkurt arasındaki gerilim ise gözlerden kaçmadı.