Televizyon
02 Eyl 2013 11:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:37

CANLI YAYINDA TEFECİLİK- DOLANDIRICILIK KAVGASI!

Beyaz TV 'de yayınlanan Beyaz Futbol programında tansiyon tam anlamıyla zirveye vurdu!

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında iddialar havada uçuştu. Ümit Özat Recep Özcan'ı dolandırıcılıkla suçlarken Özcan, Özat'ın tefeci olduğunu iddia etti.

Beyaz TV 'de yayınlanan Beyaz Futbol programında tansiyon yine yüksekti. Programda yayınlanan özel röportajda Aziz Yıldırım aleyhinde ağır ifadeler kullanan Fenerbahçe Kongre Üyesi Recep Özcan, Aziz Yıldırım'ın kongreye sokulmayacağını söyledi.
 
ÜMİT ÖZAT'TAN ÖZCAN'A: 'SEN KİMSİN?'
Röportajın ardından konuşan Ümit Özat, Yıldırımı eleştirmekle birlikte saygı duyduğunu ifade ederek, ''Senin Aziz Yıldırım'ı salona almamaya gücün yeter mi? Sen kimsin? Sen oğlunla birlikte dolandırıcısın. Sen Aziz Yıldırım'ın kesip attığı tırnak olamazsın. Aziz Yıldırım ne yaptıysa Fenerbahçe için yaptı. Senin değil feriştahın gelse kongreye almamaya gücün yetmez'' dedi.
 
ÖZAT'A TEFECİLİK SUÇLAMASI
Yorumcuların iddialarının ağır olduğu konusunda ikaz ettiği Ümit Özat, elinde belgeler olduğunu ve iddialarını kanıtlayabileceğini belirtti. Program moderatörünün söz hakkı çağrısında bulunmasının ardından yayına bağlanan Recep Özcan ise iddiaları reddederek Özat'ı tefecilikle suçladı.
Karşılıklı suçlamaların ardından tansiyonun yükseldiği programda sert diyaloglar yaşandı. 
 
Ümit Özat, Recep Özcan'a ''Söylediklerini ispat edersen ben etmezsen sen şerefsizsin'' diye çıkıştı. Ümit Özat'ın çıkışına karşılık veren Özcan ise Özat 'ın bir banka şubesindeki hesabına yapılan para transferini sıralayarak suçlamalarına devam etti. 
 
Bunun üzerine Özat, ''Vay zavallı vay, tefecilik yapan bankadan para mı gönderir? O paraların niye gönderildiğini sen de oğlun da biliyorsun'' dedi ve sözlerini Özcan'ın kendisine borçlu olduğunu iddia ederek sürdürdü.

İddiaları reddeden Özcan ''Bu kayıtları yarın Cumhuriyet Savcılığı'na veriyorum, ayrıca Beyaz TV'yi de böyle bir yayında insanlara hakaret etme özgürlüğü tanıdıkları için kınıyorum'' diyerek yayından ayrıldı.