Televizyon
05 Nis 2016 09:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:26

Canlı yayında soyunarak Terim'den destek istedi!

Bu da oldu! Canlı yayında soyunarak Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'den destek istedi.

Zonguldak'ta yerel televizyonda spor programında yorumculuk yapan eski futbolcu Resul Kumaş, şehir stadyumunun yapılabilmesi için futbolculuk dönemlerinde tanıdığı Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'den destek isterken yarı çıplak soyundu.

Spor kritik adlı programa yorumcu olarak katılan Resul Kumaş, canlı yayında Fatih Terim ile gençlik döneminde çektirdiği fotoğrafı göstererek Zonguldak'taki Karaelmas Kemal Köksal Şehir Stadyumu’nun tribünlerinin yapılabilmesi için destek istedi. Ardından program sunucusu Ender Yüksel'in yorumcu Resul Kumaş'ın ancak soyunursa gündeme gelerek sesini duyabileceği konusunda tartışmalar olduğunu söyledi.

Resul Kumaş da Zonguldak milletvekillerini kastederek, "Ben bu Zonguldak için her şeyi yapmaya hazır bir insanım. Benim soyunmam önemli değil. Ben soyunursam o 5 tane milletvekili utanması gerekir" diyerek soyunmaya başladı. Resul Kumaş, takım elbisesinin ceketini, gömleğini ve atletini çıkarttıktan sonra pantolonun kemerini çözerken reklama girildi. O anlar ise canlı yayına yansıdı.