Televizyon
18 Ağu 2015 15:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:49

Canlı yayında sapına kadar erkeğim kavgası!

Beyaz Tv'de yayınlanan Nur Viral'ın sunduğu Hayatta Her Şey Var programında Mehmet Şimşek ile modacı Ferit Akgül birbirine girdi.

Mehmet Şimşek'in konuşmasını beğenmediği Akgül'ü "siz modacıların bir konuşma tarzı var, sizin de konuşma tarzınız o..." diyerek Cemil İpekçi'ye benzetmesi ortalığı karıştırdı.

NE DEMEK İSTİYORSUN CEMİL İPEKÇİ DİYEREK...

Akgül, "Ne demeye çalışıyorsunuz" diye isyan ederken, "Cemil İpekçi bizim üstadımız, hocamız... Ama ne demek istiyorsunuz siz" diyerek tepkisini dile getirdi.


ORTAYA ÇIKIP AYOL MAYOL MU DİYEYİM

Akgül "Ne olmuş benim sesime... Ortaya çıkayım ayol mayol mu diyeyim, o zaman mı seveceksin beni" derken Mehmet Şimşek de "sesini de Cemil İpekçi'ye benzetiyorsun" diyerek iddasına ısrar etti.


BEN ANADOLU ERKEĞİYİM

Akgül'ün "Allah, Allah... Siz kendinize bakın önce bir" demesi ipleri kopardı. Şimşek'in "Hayır canım!.. Ben Anadolu erkeğiyim" demesi üzerine oturduğu yerden kalkan Akgül çok sert tepki gösterdi.


MARDİNLİYİM SAPINA KADAR DA ERKEĞİM

Akgül "Ben de Anadolu erkeğiyim... Mardinliyim, sapına kadar da erkeğim" diyerek stüdyonun ortasına kadar geldi. Diğer konuklar ve yapım ekibi tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Ferit Akgül, "sen kimsin ki... Nasıl benimle böyle konuşursun" diye isyanını dile getirdi.

"Ben kimim biliyor musun?" diyen Mehmet Şimşek'e, Ferit Akgül "Hiç kimse değilsin, benimle de böyle konuşamazsın"  derken stüdyodan çıkarıldı.

SİZ HAKARET ETTİNİZ AMA...

Program sunucusunun Mehmet Şimşek'e "siz hakaret ettiniz" dediği sırada "kimse bana hakaret edemez, bu ekranlarda benden özür dileyecek" diyen Akgül yeniden stüdyoya daldı.