Televizyon
02 Nis 2013 11:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:06

CANLI YAYINDA NİHAT DOĞAN'I TOPA TUTTU; ''SEN ÖNCE İNSAN OL''

Gazeteci Sevda Türküsev, Akil insanlar grubuna dahil olmak isteyen Nihat Doğan'a saydırdı.. VİDEO

Gazeteci - Yazar Sevda Türküsev, Akil insanlar grubuna dahil olmak isteyen Nihat Doğan’a canlı yayında çok ağır sözler söyledi. Türküsev’in yorumuna sinirlenen spiker Tahir Sarıkaya, ’Lütfen bel altı konuşmayın ’ diye çıkıştı.
 
Akil insanlar grubuna dahil olma isteği ile Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile polemiğe giren ünlü türkücü Nihat Doğan’a Gazeteci - Yazar Sevda Türküsev çok sert çıktı.
 
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tahir Sarıkaya’nın sunduğu Uyan Türkiyem programına konuk olan Sevda Türküsev, Nihat Doğan’ı çok kızdıracak eleştirilerde bulundu.

İŞTE O ANLAR : VİDEO
 
’NİHAT DOĞAN’IN AKLINA KİM HÜKMEDİYOR?’
 
’Nihat Doğan bu ülkenin kanayan yaralarından birisidir’ diyen Türküsev, ’İşin en garip tarafı da kendini milli kahraman sanıyor ve yavaş yavaş da buna inanmaya başladı. Ben Nihat Doğan için eskiden üzülürdüm ama Venezuela’ya gitmesi, Mavi Marmara için teşekkür etmesi... Yani Türkiye Cumhuriyeti o kadar aciz ki; Nihat Doğan Hugo Chávez’in cenazesine gidecek ve biz ihya olacağız. Ben Nihat Doğan’a çok kızıyorum. Onun akil adamlar sınıfına girmesi için aklını başına toplaması lazım. insan kendi aklına hükmetmezse onun aklına başkaları hükmeder. Şu anda Nihat Doğan’ın aklına kimin hükmetttiğini merak ediyorum’ şeklinde konuştu.
 
’LÜTFEN BEL ALTI KONUŞMAYIN’
 
Sevda Türküsev, ’Bu ülkede Nihat Doğan’a mı kalmış akil adam olmak’ diye çıkışarak, ’Sen dün türkücüydün, bugün türkücü bile değillsin. Türkücü olduktan sonra birisinin sevgilisi oldu, gündem oldu. Onunla iki - üç sene gündem olduktan sonra sevgili hayatı bitti, sonra birden bire bir düşüş yaşadı, abuk sabuk konuşmaya başladı. Akabinde bir otel odasında basıldı’ dedi.
 
Bunun üzerine araya giren Sarıkaya, ’Lütfen o konuya girmeyelim. RTÜK kurallarına uyalım’ diyerek konuğunu uyardı.
 
’Niye girmeyeceğim’ karşılığını veren Türküsev’e Sarıkaya, ’Nihat Doğan’ı eleştirebilirsiniz ama bel altı olaylarına lütfen girmeyelim’ dedi.
 
Bunun üzerine Türküsev Doğan’a, ’Bel altı demiyorum’ karşılığını verdi.
 
’Ama otel odası diyorsunuz’ diyen Sarıkaya’ya Türküsev, ’Sokak da mı basıldı’ diye çıkıştı.
 
’ÖNCE NORMAL İNSAN OL’
 
Sevda Türküsev, Doğan’a ’Akil adam olmayı bırak sen önce normal bir adam ol’ diye seslendi.